Ahojda ledňáčkové

27.12.2009

Tak už se nám to blíží! Rok utekl jako voda a my budeme sfoukávat s našimi nejmladšími první svíčku na dortíku. Je to vůbec možné? Nedávno jsme se tady všechny (skoro, já tedy ne ;-)) skoro modlily, aby to konečně bylo za námi a teď.... Miminkovské měsíce jsou fuč, batolecí skoro taky. První Vánoce za námi a pod nohama se nám motají prckové a svým "mama" se hlásí čím dál tím víc o slovo. Je mi tak strašně líto, jak rychle měsíce plynou. Ale snažím se užívat si každého nového slovíčka, které malá řekne. Tleskáme nad loužičkou a bobkem, které se povede do nočníčku, smějeme se když vyhazuje po 50 za sebou dudlík z postýlky a říká "hop"..... Přesto se nemůžu zbavit pocitu, že mi malá roste nějak rychle :-( a já nemám dost času na to, abych si ten čas společně s ní užila.
PŘEJEME VÁM VŠEM S NATÝSKEM V NOVÉM ROCE MOŘE ZDRAVÍČKA, LÁSKY, POHODY, KLIDU A ŠTĚSTÍ.
Evula a Natulka

Kliknutím vložíte smajlíky:

Taky chci Vám všem popřát SPOUSTY ZDRAVÍČKA, ŠTĚSTÍČKA, MNOHO LÁSKY A popř. snadné snažilkování v novém roce 2010! :one: Krásného silvestra! :a:

Tak mi původně ledňandy - slavíme zítra - o 3 týdny dříve (termín 17.1.2009).
Dnes je to rok, co jsem zde ukazovala křivku monitoru - nezdála se mi - miminkovo byla hrozně skákací a nikdo z Dr. mi na to nic ani neřekl. Další den byla Káťa na světě.
Takže zítra u nás první oslava, je to strašný, nemůžu tomu uvěřit.
Všechno si promítám znovu a znovu.
Přestože mám dítko druhé (po 9-ti letech), jsem z toho všeho naměkko :c:

hezky jsi to shrnula...já si s malou taky užívám každičký den a pozoruji jak roste a každou chvilku mě překvapí něčím novým, co se naučila. za nic na světě bych ji nevyměnila! a jsem šťastná že s ní mohu být.
trochuteď taky bylancuji s myšlenkama, že bych se chtěla taky v klidu vyspat a na chvilku se oddělit, ale není nikdo kd by ji třebas na půl dne pohlídal... a stejnak když odejdu na hodinku tak už se za ní těším zpět.
taky s manželem přemýšlím kdy si pořídíme druhé dítko.
uvidíme co nám příští rok přinese za překvapení...doufám, že samá příjemná :-)
i Vám přeji vše nej do nového roku!

Ahoj Evulko a ostatní,
nejdříve se přidávám k přání, hlavně hodně zdraví, štěstí a klidu v novém roce 2010. Myslím si, že tohle bilancování má v sobě každá z nás, mám naprosto stejný pocit a je mi to docela líto, že to tak všechno žene. Musíme si to užívat a hlavně bít rádi, že je nám dopřáno být s těma našema drobečkama. Dáša

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka