Tak jsme zase na ATB

28.12.2009

Ahojky tetičky,

tak se hlásím jen tak v rychlosti. Včera jsem si volala o výsledky ze čtvrteční moči Verunky a bohužel máme v moči k tomu zánětu ještě nějaké bakterie, tak jsme vyfasovali antibiotika. Verunka mi je však více méně zvrací takže nevím nevím. Doktor mi poradil dát je do jídla tak uvidíme zda to bude lepší nebo ne. Ve tsředu jdeme opět na odběr tak snad už to bude lepší. Jinak mi bylo doporučeno jít na ultrazvuk ledvin a močovodu a všeho spojeného s tím zánětem, aby se zjistilo zda má všechno v pořádku neboť je to prý neobvilký abny tak malé miminko chytlo zánět močových cest. Jsem z toho už fakt na prášky a jen si říkám kdy už konečně budeme mít klid od všeho zlého. Člověk se těšil na vánoce a místo toho den před štdrým dnem objeví holce v plínce krev a letí na pohotovost. Tak čekáme na moč a výsledky jsou tak 50 na 50 a druhý den po odebráni moči jsou výsledky katastrofní a diagnoza je úplný zánět močového měchýře. Naštěstí krev se už neobjevila a tak jen čekám a při každém přebalovaní jsem napjatá aby tam nic nebylo. Skoro týden se Verunka nekoupala a už byla úplně mrzutá, tak jsem jí dneska okoupala a je jak znovuzrozená.
Jinak štědrý den mi prospala, asi byla hodně unavená z toho ježdění po doktorech. Osobně si myslím že nastydla při tom debilním cvičení díky těm krávám doktorkám, které tam netopily!!! Mám jít 4. na cvičení, ale asi tam zavolám že tam nepřijdeme neboť s emá léčit aspoň 10 dní s ATB a dneska byl prvbní den co je užívá, tak uvidíme jak to půjde dál a hlavně co se ve středu dovím na kotrole. Pokud půjde na to vyšetření do nemocnice tak budu doufat, že bude všechno v pořádku neboť další "postižení" bych už asi nerozdýchala.

Taky jsme měli 26. prosince křtiny, tak až bude víc času tak vám sem dám fotečky ze křtit a i nějaké z Vánoc, moc jich není neboť Verunka spinkala jak andílek :)

Mějte se hezky a přeji vašim miminkám hodně zdravíčka do Nového roku.

Leni, dost mě to vystrašilo. Naše Vikča měla taky krev na plínce a již několikrát!! Ukazovala jsem plínku u doktorky a prej je to normální!? :*8*: Jen se mě zeptala, jak čůrá... a jak to mám asi vědět, když má plínku?! :#o: No... byla malá nějaká protivná nebo něco?? Plakala???

In reply to by kuha

Ne byla úplně v pohodě. Neplakala, usmívala se byla v pohodě a najednou krev v plínce. Ani nijak nesykala že by ju to bolelo, ale holt odběry potvrdily infekci močovodu. Být tebou tak raději poprosím dr. aby ti dali taky pytlík na moč abys jí ju odebrala a měla jistotu. Myslím si že to není zase tak normální když už několikrát měla Vikča krvavou plenu.

Leni přeji Verunce brzské uzdraveníčko a držím palečky, aby vše v dobrém dopadlo a mohly jste zase užívat.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka