Můj porod

29.12.2009

Ahojte maminy tak já jsem konečně doma a můžu vám popsat trochu ten svůj příběh ,který se odehrál 23.prosince...Byl večer a já měla od rána tlak trochu větší v podbříšku a více výtok ,ale nepřikládala jsem tomu nějaký význam..jenže kolem 23.hodiny ze mě teklo furt hodně výtoku a tak jsem furt lítala raději na záchod když jsem si šla lehnot po chvilce jsem ucítila silnou křeč v břiše ,která trvala několik sekund pak byl chvilku klid jenže za asi 5 minut zase tak letím na záchod a najednou valí ze mě voda tak budím mamku a voláme sanitku kolem půlnoci jsem v nemocnici uložily mě na pokoj že zatím je čas..bolesti mi stále sílily ,že už jsem to nemohla vydržet a poprosila o epidural bylo už 12.hod odpoledne tedy na druhý den tak mi tu injekci píchli jenže mi stejně moc nepomohla byla jsem otevřena jen na 4cm a ty bolesti prostě hnus tlačilo mi to slále více a více na konečník..ve14.hod mi dali kapačku a v15.hod jsem konečně šla rodit malá Terezka se narodila 24.12. v 15.21.hod. vážila 3070g 49cm.Včera mě pustily z nemocnice ,ale stěžovala jsem si že mě bolí krční páteř nic mi nedali jak jsem dorazila domů naměřila jsem si teplotu 37 a k večeru už 39 tak se snažím co nejrychleji uzdravit..mlíka mám naštěstí dost :-) To je ve skratce můj porod to víte 15 hodin rodit to dá zabrat..ale Terezka za to stála :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak i já se samozřejmě přidávám ke gratulaci... Hlavně pořádně odpočívej, aby jsi byla brzy zdravá a mohla si čas plně užívat s Terezkou.. A co tatínek? Hlásí se??

ja mela sice odrozeno v podstate za dve hodiny, ale trcim v nemocnici, protoze mala je na pozorovani. Nejak to pry bylo cele moc rychle....

At se vam holky dari :-)

Ahoj vy dvě kočenky,gratulujeme taky a přejeme hodně zdravíčka a štěstí malé do života..nás to čeká koncem ledna,ale kdo ví :) :°O°: :k: :a:

Gratuluju mamko, Terezku jsem taky chtěla, ale máme Matýska a jsem za něho ráda. Nedala bych ho. :cc): Přejeme vám oběma moc zdravíčka. :k: :k: :k: Hlavně, že už to máte holky za sebou.

Moc gratulujeme!!!! Jistě je to pro tebe ten nejkrásnější vánoční dárek na světě!!!!!
Přejeme brzké uzdravení a aby ti malá rostla, jako z vody.... :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky