jídelní židlička-jakou?

28.12.2009

ahojinky holky, potřebovala bych poradit, nemám moc čas zkoumat jaká je dobrá a jaká ještě lepší, neporadily by jste my,jaký máte vy jídelní židličky a jak jste s nima spokojené? asi by jsme chtěli plastovou, malá ještě nesedí, ale už by byla dobrá, tak nevím, prý se dají různě polohovat, děkuji za rady

Ahoj! My máme peg perego prima pappa dinner a je skvělá. Malej taky ještě nesedí, ale dá se polohovat, vyšla jako druhá nejlepší v testech a ještě jsem neměla možnost to vyzkoušet, protože malej v ní není skoro vidět, ale řekla, bych, že je perfektně stabilní, že jí určitě nepřevrátí. Má měkounký polstrování. No jsem s naprosto spokojená.

Ahoj, tak já jsem si objednala jídelní židličku a lehátko s houpačkou v jednom, vypadá super a určitě bude i hodně praktická a má i hodně různých polohování. Jde o židličku Peg Perego Tatamia.

JA mam ted nové krásne ze svetleho dreva a jsou pardni,vypolstrovane sedaní a bud ji muzu mit vysoko nebo pak na nizko a i se stolečkem.JE fakt moc hezoučka a stala me nova jen pres 6stovek.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka