Vigantol a Kanavit

26.12.2009

Ahoj tetky :-)
Chtěla jsem se vás zeptat na užívání těchto kapiček. Máme je brát, ale jsem z toho zmatená!! V návodu píšou, že mám odstříkat mlíko na lžičku a do ní ty kapičky nakapat.....ale já nemám odsávačku a nějak ted nevím, jak to udělat.....jde to podávat i jinak, než z té lžičky????

děkuju moc za rady...... Já ať se snažím jak se snažím, tak prostě neodstříknu ani Ň!!! Vždy mi vyteče jedna velká kapka mlíčka a pak mačkám úplně na prázdno..... :-( Takže asi budu muset mačkat taky přímo do pusinky....

In reply to by Janča24

kašli na odstříkávání a dělej to prostě jako my,pokud to mimču nevadí.Náš malej to polkne v pohodě,zase takový velký množství to neni

Jani já je kapu přímo do pusinky,jako v porodce a moje ségra to tak dělá taky.Abych pravdu řekla,ani já ten leták nečetla,dělám to prostě jako v porodnici.

Jani já to malé kapu přímo do pusinky. Dělali to tak v porodnici, tak mě to ani jinak nenapadlo. A musím se teda přiznat, že jsem ten příbalovej leták ani nečetla. :( A to normálně pročítám všechno. I prášky pro pesana. Ale tohle mě nenapadlo. Asi jak jsem na to byla zvyklá z tý porodky.

http://www.prckoviste.cz/saruska

Já si kapku Kanavitu vždycky kápnu na prst a strčím jí ho do pusinky. Vigantol kápunu vždycky na lžičku do mlíčka, protože holý mi ho malá nesní a vyprskne a přece jen s tím mlíčkem ho spolkne líp. Trochu mlíčka na lžičku úplně v pohodě odstříkáš i bez odsávačky ;)

Ahojky, tak na to odsávačku nepotřebuješ na tu trošku...... normálně si rukou zmáčkneš prso a trochu mlíčka odstříkneš na lžičku, pak tam kapneš kapku kapiček. :one:

ahoja, tak ja to prckovi soupu rovnou do pusinky....Dr nic o mleku nerikala , stejne ji to davam pri koupani a potom nasledje krmeni :-)

Ahojky,
vigantol jsem dávala kapátkem a mlíko jsem neodstříkávala, hned jsem mu to foukla do pusiny před kojením. Teď už ho nedávám, je nám rok a mudra nic neříkala ...
A to druhý mi nic neříká, nemohu poradit :-).

Verča

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka