Jsme v pořádku doma....

23.12.2009

.... ale už to vypadalo, že si nás tam nechají :( takže holky, stručně, přijeli jsme tam, na ambulanci se mnou sepsali kartu, v poradně pak porodopis zrovna (to se normálně sepisuje v 35tt, ale prý ať už to máme hotové)..... první reakce sestry, když slyšela, že jsem spadla..... jdeme vypsat hospitalizaci, to je normální praxe, musíte na 24 hodin na pozorování... krve by se ve mě nedořezal :jawdrop: bylo mi jasný, že to nebude jen na 24 hodin, ale na celý svátky, protože kdo by mě zítra pouštěl...... :( po sepsání všech papírů a prvotním šoku, kdy už jsem měla na ruce ten pásek přijatého pacienta doktor rozhodl, že okamžitě na monitor a podle toho se teprve hospitalizace rozhodne.... sestru dost seřval no.... prý jak to může rozhodnout bez něho...... na monitor mě poslali okamžitě na porodní sál, protože dole v poradně ho měli už vyklizený a malovali tam nebo co..... :///: PA na porodním sále naprosto úžasný, pomohly mi obout návleky na boty a pak mě zakryly, aby mi nebyla zima na bříško.... monitor dopadl samozřejmě ukázkově, žádné kontrakce, miminko v pořádku..... šup zpátky dolů k doktorovi, vaginální vyšetření ok (ale bolelo děsně :\\: ), CS mám dokonce 0 ne 1... :s: a utz taky ok, prďolka je teda pořád hlavičkou nahoru a zadečkem dolů, ale jinak je vše v naprostém pořádku, placenta i průtoky pupečníkem..... ;) takže hospitalizace žádná, sestra dostala ještě klepec, že mě tak vystresovala a poslali mě domů..... :one: holky, takže jsme měli první výlet do Thomayerovky do porodky, mám tam kartu a v 35tt už tam nemusím, protože registrace je hotová :one: .... a ověřila jsem si, že jsou tam super lidičky, nahoře na porodních sálech PA naprosto super, takže jsem klidnější....... děkuju moc všem, co na mě myslely, přeju vám ještě jednou krásné prožití vánočních svátků, hlavně v klidu a rodinné pohodě..... :c: :c: :c: pohlaďte za mě svá bříška a těhulenky dávejte na sebe opravdu na tom náledí pozor...... :a: :h: :h:

jsem fakt ráda že to nakonec dobře dopadlo, nedávno jsem si právě na ten tvůj pád vzpomněla a jsem ráda že už nikam nemusím zvlášť při tomhle počasí.
Tak se měj hezky

Ahoj Lulu, tak jsem procetla jak to s tebou je a nestacim se divit jaky mas tedy frmol :-O No hlavne ze jste v poradku, pani te asi nesrazila schvalne ale fakt ty lidi nechapu ze nemuzou davat pozor. Me takhle nabral chlapek v obchode vozikem jen aby byl prvni u pokladny, tak jsem ho servala jak malyho a omlouval se jeste venku. No a k tem bolestem jako pri slabe MS od te doby co jsme se o poslickach tuhle bavili je mam taky a ani jsem to neresila, jsou slabe nekdy 3x denne nekdy vubec takze to proste beru jako ze uz je cas se pomalu na ten porod pripravovat..holt neda se nic delat ale blizi se to blizi - nejak moc rychle mam pocit :-) Cetla jsem ale ze to muze zpusobit i prcek tim jak je velky a tlaci na delohu...no proste uz bude jen hur - i kdyz musim zaklepat ze se od konce 2.trimestru fakt citim paradne..jen kdyz mi Klarka lupne rucku do zeber tak je to sila - a taky je porad hlavou vzhuru..tak cekam cekam a uvidime 13.1. na velkym uzv. Uzij si pobyt doma, snad se nebudes nudit!!! Opatruj se papa

Ahoj, tak to je fajn, že jste oba v pořádku, ještě, že tak, dostala jsem se k oc až po Vánocích, tak snad jste si je pěkně užily a do Nového roku přejeme hodně zdravíčka a štěstíčka

Ahoj, tak to je fajn, že jste oba v pořádku, ještě, že tak, dostala jsem se k oc až po Vánocích, tak snad jste si je pěkně užily a do Nového roku přejeme hodně zdravíčka a štěstíčka

Uf Lulu!! Tak teď jsem sedla ke compu a čtu u Tvou patálii..No úplně mě přejel mráz po zádech :jawdrop: . ještěže to všechno dobře dopadlo! Tak na sebe dávej pozor a užívej si nechození do práce :-).

chudinko, tos měla celkem štěstí, že tě ta baba nezalehla. Tak hlavně, že jste v pořádku a nemusíš ležet v nemocnici, to by byly teda svátky. Užijte si s Plaváčkem Vánoce :a:

In reply to by Andělína

Andělí no tak trochu :( nedobrovolně jsem se zúčastnila výcviku pro pokročilé :///: .... naštěstí je vše ok, díky moc.... hezké svátky :a: :h:

Tak to je super zpráva,mám radost,že to dopadlo takhle.Určitě tě poučili,ale jen pro jistotu připojuji radu,aby ses ještě chvíli hlídala,kdyby náhodou nějaké bolesti nebo krvácení,nebal ani tašku a jeďte.Ale to je jen rada,určitě to bude dobrý,on by tě dr. nepustil,kdyby se mu něco nezdálo.Tak už prosím tě nikam nechoď,ať užijete krásné Vánoce.Zatím pa,pa :a:

to jsem ráda, že jste v pořádku a nenechali si vás tam :) Tak hezké svátky a už opatrně, mamino ;)

In reply to by Beru

díky moc, no já byla opatrná, ale paní mi podrazila nohy, jak padala.... :( naštěstí to byl poslední den v práci, tak už nikam nemusím :one: hezké svátky :a: :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky