plánovaný porod císařem

28.01.2008

Tak mám chvilinku čas vylíčit vám můj "porod".Přijali mě den dopředu,aby udělali ještě nějaké vyšetření.Byla jsem s velice šikovnou paní na pokoji,naštěstí i věkově blízkou.Ráno v den operace jsem dostala klystýr asi v 5 ráno.Pak už jsem se stresovala.V 7 mi zavázali nohy,jako prevence embolie a v 7.15 jsem jela na sál.Tam mě uložili na stůl a zacévkovali mě,napíchli žílu a nevím co ještě.Holky,ty nervy nepřeju nikomu.Oni mě uspali až za pět minut 8.Sice si se mnou anesteziolog povídal,ale i tak...A pak už nic nevím...probrala jsem se na pokoji s bolestma jak svi....A tak mě museli nadopovat analgetikama do žíly.A za hodinu už jsem měla malou vedle sebe.Manžel čekal v předsálí a všechno fotil.Nádherný pocit,opravdu,ale rodit už nikdy nebudu!!!!!
Břicho mi rozřezali ještě víc než u prvního a bolí ještě teď.
Fotečky vám sem dám časem,až bude malá pěkně spinkat a já budu mít na to klid. :e):

ivka222

ahojky Petruško,hodně štěstíčka do budoucna s malou princeznou,nemůžu se dočkat až nám jí představíš,ivka222

Rodit půjdeš,neboj.Všechno se rychle zapomene.A tobě dali celkovou nerkózu?Ségra byla taky na císaři,ale umrtvily jí jen od pasu dolu.A co bylo nejhorší?

ou, chuděro a to by člověk čekal, že císař je OK....... a nechat tě stresovat třičtvrtě hodiny na sále je taky paráda. tak hlavně, že už to máš z krku :k:

tak to sis pěkně užila co :-( mně možná císař čeká taky, vzhledem k tomu, že jsem hodně malá. aspoň dr. mi něco takového naznačil. hlavně, že jste obě holky v pořádku. :h:

In reply to by zabka

Zabko,já mám 153cm. Podle mé paní doktorky je hranice 150cm,ale hlavně záleží na šířce pánve a velikosti miminka. Ženy kolem 150cm mají často i úzkou pánev.Já jsem měla druhý porod taky plánovaného císaře,protože malá měla přes 3 kg. Porod císařským řezem je opravdu nic moc. Časem se ale na bolest zapomene a ten malý tvoreček za to určitě stojí!!!! I teď je velká pravděpodobnost,že půjdu na řez,ale jdu do toho!

In reply to by Kateřina Šiklová

ahojky, tak on to asi každý dr. bere jinak... já se toho ani nijak nebojím, i kdyby to byl ten císař, holt s tím nic nenadělám... taky si myslím, že ten malý človíček mi to pak všechno vynahradí! tak držím palce, ať ti všechno dobře dopadne. :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka