svedeni!!!

03.10.2007

Holky,potrebovala bych poradit...UZ dva dny me strasne svedi prsa,hrudnik,brisko i stehna...Privadi me to uz k silenstvi...Mam takovy mentholovy gel pro tehotne,ale nepomaha mi to,jen na chvilinku...Nemate nekdo nejakou radu???

to doktorovi?..Já jsem někde četla, že nadměrné svědění kůže může vést k preeklampsii. Ale nechci tě strašit, jenom jsem to četla.

In reply to by kicka

Už mám strach.....ale určitě to bude všechno ok....když to přežilo tolik bab, tak doufám, že i já:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))

In reply to by Hanka H.

je prirozene,ze mas strach,ale hl. pri porodu mysli na toho drobecka,ktereho uz za chvili budes drzet v naruci...Kdyz budes myslet,jak te vse boli,tak to bude horsi...Me nejak ten strach opadl,tedy prozatim...Jen,at me nic nesvedi pri porodu..:-)))))

me na to doktor doporucil klasickej tekutej pudr... pry mam zvyseny hodnoty u jaternich testu a muze to vyvolavat svedeni.. ale nastesti to u me neni tak tragicky takze to skoro na sebe nepatlam..

Ahoj, mě taky strašně svědí prsa a břicho, hlavně večer. Já použávám obyčejný dětský olejíček, věřím že jsou i lepší přípravky ale mě zatím pomáhá tak ho skus taky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka