Ahoj holky,

19.12.2009

Holky tak píšu až dnes, ve středu večer jsem si dala na večeři smažený sýr a hranolky a to co následovalo během noci, to jste nezažily:-(( Nemohla jsem usnout jak mě tlačilo bříško, nebo teda žaludek jak mě bolel, v jednu ráno, jsem začala běhat na záchod, měla jsem hrozný průjem a ve tři ráno už jsem začalla i zvracet. Nemohla jsem ani přesto všechno usnout. Ráno jsem se odhodlala jít ke své obvodní dr, asi tak po 6 letech a ona zrovna samozřejmně měla nějaký seminář takže neordinovala. Jak jinak. Tak mě taťka nakonec vezl do jedné nemocnice tam už mě nikdo nechtěl vzít. Tak jsme nakonec jeli do další nemocnice, tam měl naštěstí taťka známou, a tam mě dali na kapačku a dávali mi infuzi. Holky, já tam ležela asi dvě hodiny, myslela jsem že tam umřu, celou dobu jsem myslela na tu mou malou šmudlinku a chtělo se mi hrozně brečet, a vyčítala jsem si jak jsem blbá, co jsem jí udělala. Ale tak snad to bude vše dobrý. Nakonec mi dr řekla, že má prostě podrážděný žaludek a dali mi prášky na bolesti žaludku, ale mám je brát jen při potížích a pak jetšě jedny na ten průjem, a musím hodně pít, jsem úplně vysušená, a mám menší dietu, včera jsem měla za celý den jen rohlík a půlku banánu, ty prý jediné můžu z ovoce. Je to děs a teď před vánoci. Ale jdu se ukázat svému dr jetšě tento týden, musí mě vzít, hned mu budu v pondělí volat. Ať mi potvrdí , že je šmudlinka v pořádku. Tak holky hezký víkend a opatrně s jídlem:-)papa

Neboj Kači. Bude líp..Mimču to určitě neuškodilo, ale člověk má holt strach. Já taky miluju smažák a nejhorší je, že si ujíždím na párcích a Vysočině, což jsem před těhu jedla tak 3x do roka..Teď bych to mohla denně!! Nechápu..je to nezdravé a já na to mám pořád chuť!! Tak si občas dám, ale mám černé svědom :-).

Ahoj, tak stejnou příhodu jsem si prožila tento týden :00: , myslím že to bylo po třech palačinkách se šlehačkou a litru fazolovky. V nemocnici mi řekli, že po gynekologi¨cké stránce vše ok, jen že je to nějaká gastritida (podrážděný žaludek), takže dietka a hodně tekutin. Takže rohlíky, čajíčky a banánky. Dneska jsem už skoro fit tak zkusím vývar co jsme si udělala. Jinak jsem si zakázala smažený a tučný ;) ať mále s mimísken klíd.

In reply to by Bohumilka

Holky děkuji za podporu, Bohumilko, tak trochu mě uklidnilo, že nejsem jediná:-) Taky s ebudu snažit nejíst nic tučného, akorát že teď jsou ty vánoce ach jo. holky prostě já s tím měla problém přem třemi roky a teď se to bohužel vrátilo. Akorát tak trochu špatné načasování:-( Tak holky opatrně na to papání:-) A hezky těhulkujte

tak to je nemilé,tohle.Jinak zažila jsem kolem 24 týdne střevní chřipku-celej víkend(křeče,průjem-ale bez zvracení,ale neměla jsem k tomu daleko).Takže vím jak ti bylo. :( Tak dietka a žádné mastné jídlo! :k:

Ahoj Káťo, tak to je nemilé, ale hlavně že to vcelku dobře dopadlo :one: Hold si s tím jídlem teď asi musíme dávat větší pozor :hu: Já jsem měla hranolky minulý týden a v pohodě. Hold pokaždý všechno nesedne. Ze začátku těhu jsem byla pořád nafouklá, nakonec jsem přišla na to, že nemůžu cibuli a zelí. Tak jsem obojí vyřadila z jídelníčku a jsem na tom o hodně líp. Akorát nechápu, jak tě mohli v nemocnici odmítnout :n: To jsou teda pěkný hovada. Ještě že tě taťka vzal do jiné nemocnice, bez té kapačky by ses z toho asi dostávala daleko hůř :r: Tak se opatruj a uvidíš, že se z toho brzy dostaneš :ww: A mimísek bude určitě v pořádku, ale pro klid na duši si určitě zajdi k tomu :*8*:

Teda Kacenko ty sis teda dala chudinko snad je to uz ok a to vse jen kvuli smazaku???????????!!!!!!Jakto???Ty mas opravdu teda nejak hodne citlivy zaludek chudinko,ja mela nedavno smazak a k tomu este kus smazeneho hermelinu a haldu hranolek s tatarkou a vse ok nastesti ,ale vzdy si teda po takovem mastnem a tezkem jidle davam aspon decku pivca at se mi lepe travi tak treba je to tim.No neboj mala je jiste ok a kope?Ale verim ti ze ses musela citit hrozne provinile vid.Tak hlavne papkej ty leky a drz tu dietku ju,papa

In reply to by Nikkys

Niki, jojo to bylo tím msažákem, prostě ten žaludek už byl maximálně předrážděný a tak to dopadlo. Ale po porodu se nechám někde vyšetřit, nevím jestli tam nemůžu mít vředy nebo co už se mi to stalo před třemi roky a tenkrátjsem zhodila 10 kilo díky tomu, byl to mazec. Ráda bych shodila, ale ne zrovna teď:-) A když jsem fakt ležela na té kapačce tak jsem si trochu utírala slzy, jak jsem se hrozně cítila kvůli malé, ale pořád ji cítím jak mě kope, tak snad ji tahle příhoda nějak neuškodila:-)

Ahoj Kačíí,
to sis teda dala s tím jídlem, jéje ... :jawdrop:
ale tak ted to už bude jen lepší, uvidíš. Já jsem měla smažák s bramborama nedávno a nic...ale minulý rok o Vánocích jsem měla žaludeční chřipku asi 10 dnů, tak všechny dobrůtky šly mimo mě.
Maličká bude v pořádku, uvidíš :#~: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka