Bazální teplota

29.11.2009

Ahojky holčiny ;-) potřebovala bch poradit. Protože po porodu a po zkončení kojení jsem začal brát HA mi začala příšerná migréna která trvala od otevření očí až do nočních hodin a přecházelo to i ve zvracení - tak 2X do týdne. U svého OL který se specializuje na migrény mi doporučil vysadit HA, aby se vidělo zda to má a nebo nemá vliv. A po vysazení to mělo vliv ;-) příjemný - hned po vysazení jsem cítila úlevu a migréna se dostavila jen 1X (bez zvracení) a asi jen na čtvrt dne. No ale v čem je problém? Protože jsem vysadila HA tak jsme museli používat kondom. No a 1X nám prasknul - bohužel jsem to nezjistila hned - upadla mu špička - to jsem zjistila až 2.dny po té "noci" když mi vypadla z patřičných míst. Bylo hned po ms (pár dní 3-4dny) tak jsem si myslela, že otěhotnět nemůžu ale ... znáte to - červík hlodá. No a asi týden mě bolelo jako na ms a najednou nic a mám takovej pocit jako, že jsem i malinko špinila. Tak jsem si ode dne začala měřit BT neustále jsem měla 36,3-36,5*C Poslední 2.dny 36,6*C ale dneska ráno jsem se měřila a měla jsem 37,0*C (tolik jsem neměla ani když jsem čekla malýho) Myslíte si, že to může být i tím, že mě malej vzbudil - šílený řev - tak jsem vyskočila a šla ho hned utišovat, přebalit (byl celej mokrej) udělala jsem mu pití a pak jsem si vzpomněla, že jsem zapomněla změřit. Tak jsem se změřila po tom co jsem malýho přebalila a donesla mu pití a vyskočilo magických 37,0*C Test si můžu udělat 1.12. - to je 14.dní od "nechráněného" styku. Myslíte si, že bych mohla být těhu? Máme doma ročního syna a s manžou jsme tak na půl před rozvodem ;-(
Všem moc děkuji, že došli až sem a ještě více děkuji všem co mi odepíšou. Díky moc Petula a Honzík :°O°:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by monika.diblik

no newím ale 31DC ze mě vypadl chuchvalec krve a do 2hodin jsem to dostala. BT byla ještě tak 2-3.dny vyšší 36,7-36,8*C ale pak už to bylo jen 36,2*C tak newím zda mám napsat, že to dopadlo dobře a nebo špatně.
Je mi z toho hodně smutno a docela dost často na to myslím ale už se stalo.
Díky a papa Peťula a Honzík :°O°:

ahojky, s nejvetsi pravdepodobnosti tehotna nejsi.... bt ovlivnuje vsechno a to vyskoceni z postele taky, to je normalni ze mas pak 37 kdyz uz provedes nejakou ranni akci , vsak si to muzes vyzkouset zitra rano, jak to supajdi nahoru kdyz cokoliv udelas.... dal jeste teplotu ovlivni, co delas vecer, v kolik jdes spat, co jsi jedla pila... nebala bych se i kdyz kdybych byla pred rozvodem tak s chlapem nespim

In reply to by Danzy

za odpověď. Bohužel před 14.dny to ještě nebylo takový, abych o tom rozvodu uvažovala - myslela jsem na to (ale to už od doby co se malej natodil) akorát až teď před 3.dny mi dal pořádný impuls na to abych to začala nějak řešit, že už nechci slyšet výčitky, že za všechno můžu já a tak. Tak proto jsem s ním spala víš? Opravdu moc díky - já myslela, že když něco dělám tak ta teplota jde dolů - protože pod peřinou je teplo a jak vylezu tak se jako-by "venku" :-D ochladí :-D :-D :-D Před 1.těhu jsem měla BT normální okolo 36,4-36,6*C a před ms mi klesla na 36,2*C a 37,0*C jsem neměla ani v těhu max. 36,9*C :-D tak asi proto :-)
pa Petula a Honzík :°O°:

In reply to by Peťula.bir

holky tak mám novinky a potřebovala bych poradit. Jak jsem psala, že jsem měla BT 37,0*C tak do dneška následuje: 36,9*C, 37,0*C, 37,2*C 36,9*C, 36,8*C 36,8*C A dneska jsem začala malinko špinit a bolí mě podbřišek jako na ms. Na testu by ještě nic vidět nebylo. Už jsem si měřila bez vyběhnutí z postele a hned po probuzení. A dodržela jsem vše co měla, aby ta BT byla co nejpřesnější: Déle jak 4.hod spánku, žádný alkohol a tak.!!!
Díky moc papa Petula a Honzík :°O°:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka