Ahojte :)

28.01.2008

Tak holky...Dnes jsem byla na UZ a vse je ok...Hlavicka meri 8cm a nozicka je prej trosku mensi,takze prej budu mit asi malickou holcicku.Ale ja jsem taky mala..Takze to bude po me :) jinak je otocena hlavickou dolu.A chtela jsem se zeptat-cipek mam 1cm to je dobre nebo spatne???

A taky ti mimnko zvážil? Kolik váží? Já byla na 2. velkým UTZ minulou středu a náš malej měl 1540 g.

In reply to by Zelda

Hm, tak to je škoda, jsem to chtěla porovnat. Ale hlavičku máme stejnou }:) Je to průměr myslím že od ucha k uchu. Obvod má 29 cm.

In reply to by Zelda

Do průkazky se ale délka čípku nepíše nebo tam máš přímo napsaný "Délka čípku 1 cm"? Není to 1 bod za zkrácení čípku? Jak to tam přesně máš?

In reply to by Zuzu

jak je v teh prukazu ta kolonka CS tak tam nemam napsane nic..Oni mi to tam pisou kam chcou..No mam tam proste cipek 1cm a kontrola za 2tydny..Taky ke konci chodite po 2tydnech???Predtim jesm chodila po mesici..

In reply to by Zelda

Tak to ti v tom dělají zmatky :00: Já nevím, jestli čípek 1 cm je hodně nebo málo, ale kdyby něco, tak by ti to určitě doktor řekl. Takže myslím, že můžeš být klidná. Já chodím po týdnu, ale to proto, že mám velký CS a doktor mě chce mít pod kontrolou. Jinak teď už se myslím chodí po třech nebo po dvou týdnech. To je normální. Kdy jdeš na krev?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka