31tt prý to nebude drobeček...

25.11.2009

Ahojky, včera jsme byli na kontrole a dělali nám velký ultrazvuk, doktor říkal že Patriček rozhodně nebude žádný drobeček má 41,1cm a 1835g. Obvod hlavičky místo 30+6 vychází na 33+6 au au. Termín máme 27.1. a ultrazvuk ho teď vypočítal na 18.1., tak jsem zvědavá kdy se ten máš drobeček vyklube na svět a jaké míry nakonec bude mít. Já už si taky připadám jak velryba, doufám že ty kila půjdou taky tak rychle dolů, jak šly teď nahoru.

Tak moje malá měla v tomto týdnu téměř stejné míry a narodila se v 39.tt. a měla 3,3 kg a 48 cm, takže žádný obr. Každé miminko už pak může nabírat různě a taky záleží, kdy porodíš. Držím ve všem palečky, papa :a:

Ahojky,

naše cácorka měla minulý týden na utz v 31.týdnu 1525g. Tak jsem taky zvědavá na jakou porodní váhu to vytáhne. Hlavně, že těm našim miminkům chutná a hezky přibírají.

Ahoj, já byla na uz dnes (31+2) a malá má 1800 gr a doktorka říkala, že je přesně akorát, tak teda nevím...stejně se to dost mění, záleží i na tom, kdy se ti naši prckové rozhodnou přijít na svět :)

Ahoj, my sme v 32tt mali odhad 2022g, takze to vychadzalo o tyzden vacsie miminko. Ale ked som sa opytala ci nieje moc velke, tak dr povedal, ze nie, ze tak akurat. Ale zato ja rastiem a rastiem, tak som zvedava kto pribera viac, ci mimi alebo ja :a\|:

In reply to by Edit78

ahojky už jsem se lekla že jsem jediná která má mimíska velkýho a těžkýho,říkali mi to už ve 24tt že je vetší,a ted ve 31 máme 1906g...fakt nevím po kom....ani táta není takovej kus ají já už sem svou váhou 81kg dobře o 15kg těžší:-)))taky doufám že to tak lehce půjde dolů,někdo říkal neboj to je jen voda ta odejde sama lepší jak tuk ale nějak si tím nejsem jistá:-/..tak at se nám i mimískům vede co nejlíp.pa

In reply to by Edit78

Tak my jsme meli v 32.tt odhad u jednoho doktora 2100g a u druheho o 4 dny pozdeji u dalsiho doktora dokonce 2400g.
Tak to asi nejsem zadni drobecci, ale jsem rada, protoze za necele 2 tydny jdeme mozna na cisare,tak jen at kyne prcek :)

Ahoj,
mi jsme měli v 31+4 2030. A těď jsem 35+5 a máme 2700g. Takže za měsíc 700g. Neboj může se to ještě zpomalit. Jestli by to šlo takhle dál tak budeme mít kolem3500g. Ale u nás to vypadá, že do termínu nevydržíme.
Hezký den Pa Pa

Ahoj, tak teď jsem teda zmatená!!
Já jsem byla na utz minulý týden, taky jsem 31tt a paní dr. řekla, že vážíme 1432g a řekla že už je docela velkej, prý o týden napřed a že budem muset počítat s větším dítkem, tak fakt nevím, pa.

Ahojky, tak gratuluji, hlavně že jste v pořádku. Také jsme měli ve 30.tt 1893 g, takže čekám také 4 kilča při porodu.
Tak uvidíme, jsem na nás zvědavá po tom...
Měj se hezky a zdravíme Patrička :a:
Andrea a Kryštůfek
:k: :k: :k:

In reply to by Ajicek

chtěla bych se zeptat,na lokalizaci placenty,kolegyně rodila císařem protože ji měla na zadní stěně...s názvem Prévia...mě ji určili taky na zadní stěně ale bez prévie,a když jsem se na UZ ptala jestli to něco znamená řekli mi že to nic není že to jen jejich označení....můj dr.je na úplný h...toho se ptát nechci...nechci mu přerušit jeho 5 vět a dost...1.dobrý den,2.pohyby cítíte?3.odložte si. po prohmatání bez jakéhokoliv komentování co,kde jak...4vše v pořádku a za 5 nashledanou...je to žalostný...vydržím to do porodu a pak možná tu kontrolu po 6ti nedělce a víc mě tam neuvidí...přijde mi že když si je člověk ještě zaplatí 700kč i přes to že si člověk platí zdravotní si zaslouží i pár vět navíc...tak přeji krásné tehu papa

In reply to by evžena

Já mám placentu také na zadní stěně a netušila jsem, že by s tím mohl být problém :? Nikdo mi nic teda neříkal, tak si myslím, že to je ok. Blbý by bylo, kdyby zasahovala do porodních cest, ale u mě nezasahuje. :n: To říkali na utz...
Jinak ti doktoři toho moc nenamluví. Mám pocit, že si na to teď stěžuje hodně mamin. Jsme celý vyděšený a zvědavý a jim to přijde jako normálka, nemluví navíc... :( Tak pěkný zbytek těhulkování a zdravé miminko a pěkný porod ;)
To zvládneme ať jsou velká :°O°: jak chtějí :one: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky