CHOULOSTIVEJ DOTAZ

19.12.2009

Ahojky všem,mám takový choulostivý dotaz.Jak to napsat.Prostě se mi chlupatí prsa a tak si je holím.Než jsem otěhotněla tak jsem byla na odběrech a vše o.k.
Tak se ptám jak to bude s kojením? Nebudete to problém?
Co myslíte?Poraďte?
Mocinky děkuji :-)

Nehol se, nebo se ti ty chlupy zesílí a porostou dál, po porodu budeš mít chmíří a pak najednou vypelícháš :///: a budeš mít klid. :one: :a:

hlavne neholit, to je to nejvetsi zlo!!!! neboj, vse se vrati do normalu az porodis!!!! Kojit budes, chlupy nechlupy!!!!!! NEBOJ!!!!! :a:

Ahoj, mě se trošku chlupatí bříško a myslim, že po porodu se to snad stratí. Čekám chlapečka. Kamarádka když byla těhotná, tak měla břicho chlupatý, ale dost brutálně. Asi nám šílí hormony. Hlavně to nehol, jinak ti ty chloupky budou sílit.

Ahojky jestli můžu poradit, tak hlavně neholit, nebo se toho už nezbavíš. Čekám chlapečka a taky mám celé břicho chlupaté, prsa zatím teda ne, ale všichni říkaj že po porodu až se ti hormony vrátí do původního stavu, tak vše zmizí ale fakt to nesmíš holit, nebo to jen podpoříš a budeš se potom muset holit už pořád.

Ježkovy voči hlavně neholit, vždyť to bude ještě horší :sad: :puzzled: Kamarádce se dělo něco podobného už od základky..ochlupení na nohou měla hodně tmavé a husté no a dokonce jí to začalo růst na též na hrudníku..její tělo totiž produkovalo nějaký můžský hormon..určirtě bych hasila k dotkorovy ať ti poradí :sad:

já si myslím, že není důvod, aby nějaký problém byl. Kamarádka to měla taky a normálně kojila, takže bych se toho nebála :one: Teď už má tříletého ďáblíka.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka