kdy s rýmou k Dr.?

18.12.2009

Holky, kdy už je třeba skočit za Dr. s rýmou? Eli má od včera rýmu jak hrom - nažloutlý hustý hlen, teplotu mírně zvýšenou. Kapu 3x denně Nasivin, k tomu odsávám a stříkám Stérimar. Noc jsme přečkali v sedě v šátku - děs a hrůza. Jak ji položím, dáví se nudličkami, takže nosi a nosit....Díky moc za rady. Vím, že jsem tu furt, ale hold těch otázek je pořád mraky :00: :a: PS: Eli je 5 měsíců...

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak koukam, co dr, tak jiny nazor. my treba sterimat pouzivali uz jako uplne maly. obcas jsem strikla i kdyz nemel rymycku , na procisteni. pisou to tam tak.

Jo a ještě mě trochu zarazila. Prý mám vymazávat nos kapkami asi 4x - 5x denně - na návodu je psáno 3x denně. A nemám zatím stříkat nos Stérimarem. Ale po něm se ty hleny tak krásně uvolní...

In reply to by DenyPu

Ahoj taky sme vytírali nosík víckrát denně a kapali sme libenar jen když jí to nešlo odsát. K dr. chodím když je 2 dny vysoká teplota. nebo když nejde snížit a taky když se mi zdá že jí to leží na průduškách. malá má 4,5 měsíce.

ahoj mám stejnou zkušenost jako miminka úplně dole když je rýma žlutá tak se dává pamykon jestly jsem to dobře napsala to nevím ale jsou to ATB.

In reply to by DenyPu

Tak uvidíš co se s toho vyvine jestly je jen světlounce tak by to mohlo být v poho ale že ti řekla že máš používat kapky víc krát než je uvedeno tak to nevím teda já jsem dávala vždy podle návodu a na uvolnění nosíku mám Libenar nám dr. nedoporučila sprej když je ještě mimi náš malej měl poslední rýmu ve 4měs.

Díky moc za rady. Volala jsem tedy Dr. Prý mi nic nového neporadí. Mám počkat do pondělí. Uvidíme - pokud se to nezlepší, přijet.... :)

Ahojky můj malej když je nemocnej tak nejdřív volám Dr. a ona mi řekne co a jak. Zrovna na rýmu mi řekla že nic jiného než kapičky a odsávání nepomůže. Ale my byli úplně bez teplot. Tak jí zkus cinknut a uvidíš :a:

nebo zelený, tak to bych k doktorovi určitě šla, tzn je infekční. A´t si ji radši poslechne, nevíš jestli nemá zahleněný i průdušky...
nám teď taky rýmuje, ale je to taková ta bílá, spíš jen kapku nastudla, jak zkouší lézt.

staci dr zavolat a zeptat se jake kapicky na ty hleny co ji tecou do krku.. jinak lepsi nez nasivin je olynth pro kojence a novorozence..
my dostali an rozpousteni hlenu na noc ditustat nekdy kolem 8.mesice. muzou to amle deti a je volne prodejny.
tak dr cinkni a zeptej se co doporucuje ona, ale kdyby ryma byla nazelenala znamena to ze uz to jsou bakterie a musi dostat kapicky s ATB

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky