neschopnost

17.12.2009

ahoj holky, jsem ve 35. týdnu těhotensví a v poslední době mi přijde, že nejen, že se cítím neohrabaná a neschopná, taky je ze mě absolutní tele!!! Předchvílí to završilo to, že jsem se pořezala do prstu ostrým nožem - násadou na sekáček k našemu "úžasnému" domácímu robotovi. Tak jsem si řekla, že cukroví radši už dneska ani péct nebudu, protože bych ho buď spálila nebo spálila sebe!!! Opravdu je ze mně totální dement. Cítila jste tohle některá taky?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já měla asi něco trochu jinýho. Říkala jsem tomu těhotenská demence :) A taky jsem měla výstavní sklerózu. Ale po porodu mě to zase přešlo :s:

Tak tohle znám. Já jsem sice teprve 22+3, ale dost mi vyrostlo břicho, tak si občas taky tak připadám. Hned mě bolí nohy nebo záda, u ničeho nevydržím.....Děs a hrůza, jsem nemotorná až běda. Hlavu vzhůru, ty to máš za pár, ale já si ještě užiju. Veselé Vánoce !!!

já jsem byla ke konci taky totální mimoň... třeba kámoši si pořídili malinké štěňátko čivavky a já si ho chtěla pochovat. Na poprvé jsem ho chytla do ruky a málem mi vypadlo z výšky na zem a podruhé jsem ho zvedala ze země a jebla jsem mu hlavou o stůl... :s:

In reply to by LucinkaPusinka

ahoj jsem ve stejnem tydnu jako ty a jsem uplne stejne neohrabana neni cinnost pri ktery bych si neco neudelala pripadam si jako pat a mat uplne to samy takze muzes byt v klidu myslim si ze je to uz normalni manzel rika ze jsem jeho telatko a odychne si vzdycky az kdyz usnu :C]]:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka