Tak az v patek

03.10.2007

Nejak jsem se k tomu doktorovi nedostala tak az v patek protoze dnes a zitra jsem od rana do vecera v praci:( Uz ted tu sedim a rikam si co me ceka nez bude konecne 19h .. boze asi tu umru..

Kikatko opatruj se,normálně jez a pij na pracovišti a kdyžněkdo bude mít problém, tak řekni že jsi těhotná pokud si nevšimli...normálně se na to vyprdni...

chudák. Nechápu ale, že jim to není alespoň v práci blbé nechat tě tam sedět, když už tvůj doktor je debil:-((((((((((((....Vydrž a snaž se hodně odpočívat, když to půjde:-)

In reply to by Borůvka

Tašku už mám, plenky taky...jéééééé, tu podprsenku nemám...ani obyčejnou...tak ještě musím do obchodu:-(((((((((((((((((((((((((((((((...ale jinak kočárek, autosedačku, podložku do vany to už mám....ještě přebalovací podložku, ale to už je maličkost, kterou SNAD dokáže koupit i můj muž...doufám...asi ne....řeknu mamce:-)))))))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já si beru příklad z Monči K. a koupím si jenom takové sportovní bez výztuže a bez kostic. Kamarádka mi taky říkala, že ta kojící je naprd.

In reply to by Borůvka

Nechce celou dobu ukázat, má nožky u sebe. Doktor říkal, že to bude asi holka a doktorka v nemocnici na velkém UZ říkala, že stydlíni jsou kluci. Tak nevím, ještě že jsou jenom dvě možnosti, co se narodí:-))))))))))))))))))))))))))))...Hlavně ať je to zdravé, na pohlaví nezáleží.
Jinak tu podprdu si kupim zítra, jak půjdu na kontrolu....dneska je venku hnusně, nikdo by mě ven nedostal:-)))))))))))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

už neprší, lilo celou noc....ale mi to nevadí, jsem ráda doma, odpoledne si lehnu a asi usnu:-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Za zády si dám srolovanou peřinu, takže se do toho trochu opřu a pod bříško si dám malý zahlavek. Jo a mezi nohy smotanou deku:-)))))))))))))))))))))))))))))

In reply to by Hanka H.

Jo,jo, už si vzpomínám, že máte toho stydlína...:-))) Ale ono to je nakonec opravdu fuk..ten kdo má holčičku, chválí holčičky, ten kdo má kluka, tak zas kluky!! Hlavně zdravíčko, jak říkáš..
U nás vykukuje sluníčko, coč je dobře, za chvilku jedeme na nákup...semi tedy nechce..

In reply to by Borůvka

když jsem brala magnezium na tvrdnutí bříška, tak jsem byla klidnější, ale teď když mi to už doktor zakázal, tak se víc šetřím..i doma....a taky už se bojím, že se počůrám po cestě:-))))))))))))))))))))))))))))))))

In reply to by Hanka H.

:-))))) Já myslím, že se to nestane...i když někdo říká, že to prostě zadržet nejde,sice se člověk nepočůrá, ale stejně se učůrne, tak doufám, že semi to vyhne.. Jdu se připravit a nakoupit..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

35. týdne...pak už by to prý nebylo dobré pro dítě. Bylo by ochablé z toho magnézka. Brala jsem ho asi 3 týdny.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

nezáleží na tom, jak dlouho se bere, ale do kdy....radši se pak zeptej svého doktora

In reply to by jarka.ds (neověřeno)

Zas tak namahave to neni obcas beru zavazadla do vytahu kdyz prijedou stary lidi jinak delam recepcni na hotelu ale spis tu jde o to ze ty hosti nekteri tu na me rvou protoze jsou zpruzeli z cesty asi pred 2 mes me tu dokonce host napadl a strcil semnou o futra..Nemame pauzu na obed a jist se tu taky dost casto nestiha..treba snidam kolem pul osme a pak se dostanu k jidlu az kolem 13h a pozdeji .. je to hrozny..a do toho me boleji zada a obcas mi natekaji nohy a prcek mi v noci neda spat a ja stavam pred sestou abych byla na 7h v praci a koncim v 19h a pak musim jet domu .. proste ja to nezvladam treba nekdo jiny jo ale ja ne..

In reply to by Borůvka

to doufam ale kdyz k nemu pujdu tak jeste nebudu mit kartu pac ten muj je tam az v pondeli ale snad mu bude stacit prukazka a ze to napise a kartu mu donesu pozdeji..A zjistila jsem ze k tomu doktorovi ke kteremu chci jit dela sousedka sestricku takze kdyby byl problem mohla by mu domluvit:)

Božinku tak to ti nezavídím tak to zkus ještě ty dva dny nějak vydržet a hl. nic nepřeháněj pomaličku polehoučku ahl.se nerozčiluj a pak teda v ten pátek hl.napiš jak u nového doktora jak jsi pochodila budeme držet palečky

In reply to by miky

Dneska by mel byt celkem klid...Ale uz nikomu nebudu tahat zavazadla ani kdyby mu bylo 100. Urcite dam vedet..Hlavne jsem zvedaba jak se bude tvarit tamten doktor az si budu brat kartu ze prestupuju a budu mu mavat pred oblicejem s neschopenkou...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka