Můj pupík:-)

15.12.2009

Ahoj holky, tak přikládám taky fotečku mýho pupíku...a už vím jistě, že :°~°: :°~°: :°~°: Doma mám šestiletou holčinu, tak jsem ráda, že budeme mít páreček....Všem přeju krásný a bezstresový předvánoční období:-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky..máš krásný pupík a i hezkou postavu..jsi mamča kočka...já jsem ve 22 týdnu a zrovna před chvílí jsem se vrátila z kontroli a jsem docela zklamaná..Muj pan doktor mi tvrdil,že je mimi tak malé ještě,že to pohlaví zatím není vidět,ale že tak na 60 procent si myslí,že kluk..ale že tomu nemám až tak věřit..Tak ted nevim..Ach jo..myslela jsem že se to dnes už dozvim přesně... a ještě ke všemu mě pěkně seřval za váhu... :\\: :\\: Tak se hezky opatrujte... :a: :a:

In reply to by kuky12345

Jee, dekuju, ja si pripadam teda fakt jak sele... :a\|: ja jsem pindika videla na utz driv nez doktor :C]]: , plavalo to tam pekne...tvuj dr asi nema moc dobrej utz, nebo se miminko spatne natocilo, neboj, priste uz to urcite uvidi, a hlavne oni to asi nechtej rikat, kdyz si nejsou jisti, ja jsem to videla uplne krasne a dr. taky...je to super :qu:
a jak te serval za vahu? jakoze pribiras, nebo nepribiras? ja jsem v prvnim tehu nabrala 28 kg :a\|: , z 53kg na porodni vahu 81-fuuuj, a nerek mi nic..ale se svoji vejskou 175 jsem asi trochu pribrat mela...kazdopadne mi patnact kg zustalo, proto si ted pripadam jak slon, a to mam zati nahore asi jen 4 kila...tak se mej a opatruj se... :a:

In reply to by Klarkys

no právě ž e přibírám moc rychle..už mám skoro 13 kg nahoře..Ale já mu vysvětlovala,že před těhu jsem držela drastickou dietu až hladovku,při které jsem zhubla 42 kg za 5 měsícu a tím pádem ted jak se snažím jíst v uvozovkách normálně tak vznikl jojo efekt jako prase a jde mi to nahoru rychleji..no ale on to nějak nechápal...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka