Jak je to s porodnici? 14+6

17.12.2009

Ahoj holcicky, tak jsem konecne v CR a podle ctvrtecni kontroly jsem oba v poradku, miminko se mrskalo a mavalo rucickama, az jsem se musela smat. Pry to zatim vzapada na holcicku, tak uvidime, co nam ukaze priste. 23.12. jdu na triple testy, tak drzte pesti! Ale chtela bych se zeptat, jak je to s nahlasenim se do pordonice. Musi se tam nahlasit takhle brzy jen v Praze, nebo i vy ostatni cervici jste uz nekde nahlasene?? Diky za radu a preju hodne zdravicka!!!

Ahoj, me rekli, ze se mam registrovat v Praze do 12. tt. rozhodla jsem se ale pro Brandejs a tam se registrovat nemusi vubec. Ale radsi si tam vzdycky zavolej, i mimoprazska muze byt treba nejaka spadova a muzou tam chtit registraci.
AndyBambi

No je moc fajn,že se vám daří..jen tak dál...
Já myslím,že to nahlašovaní platí jen v Praze..jinde jsem o tom neslyšela...Měj se moc fajn!Terka :a:

In reply to by Terulkovka

Ty brdo, takze uz 5. mesic...to to leti!!! Mam takovej nezkusenej dotaz...na ten velky utz chodi kazda tehulka? A co triple testy, mas vse v poradku?????

pokud já vím, registrace do porodnice funguje právě jen v Praze, v ostatních nemocnicích bych to řešila jen v případě, že bych chtěla třeba rodit do vody nebo něco podobného, co všechny porodnice neuměj, anebo kdybych měla mít plánovanýho císaře

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka