papání

17.12.2009

zdravím maminky potrebuji pomoct muj malej 2 měsíce vždy pěkně papal ještě v pondělí mě jedl normálně 120 ml a od uterý stávkuje a vypije sotva 90 ml a to do něj musím nasoukat i když se vzteká je to normální nebo mu něco je jinak je v pohodě směje se hraje si je hodnej jen to jídlo a taky pravidelně po koupání ( koupu o půl 7 ) dám mu jídlo a chytá ho amok už to dělá 4 dny vypije sotva 20 ml a zase amok řve jak kdyby ho na nože brali a tak to trvá do té doby než vypije tu flšku což s tím řevem je tak na hodinu protože mu vždycky trvá než se uklidní jíst dávám v 7 a o půl 9 uspávám to je teď taky horor děkuji za rady

Kliknutím vložíte smajlíky:

nás začly prdíky trápit taky až okolo 2.měsíce. Taky to může být z únavy, jak ti te´d spí přes den, koupání hodně vysiluje, víc než jídlo chce spánek. začínáš s koupáním aspoň o půl hodiny dřív než by měl dostat najíst vzhledem k předchozímu krmení?
na každé mimi ohledně prdíků zabírá něco jiného, Pupík akorát dobře smrděl, na bříšku být nechtěla, u nás nejlépe fungoval teplý tlak na bříško (taťkova ruka - moje ledovky ani omylem :-) )

tohle vypada na prdy. zkus davat kapicky, cvicit, nahrivat brisko. po koupani ho dej past konicky, pomasiruj zadicka. vyprdi se. mne to mala dela taky, jednou papa hodne a jindy straaasne malo. ale ridim se podle toho jak pribira. pribira dobre, tak at sni kolik chce. tak mi to rekla dr.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka