Nespavost miminek

17.12.2009

Ahojky holky, chtěla bych se zeptat, jak vám spí vaše dětičky?Já už jsem z našeho Kubíka úplně vyřízená :00: On od narození špatně spal, ale teď je to katastrofa. Abych to malinko popsala:Když se narodil, tak měl obrácenej režim (takže spla přes den a v noci řval)-to trvalo asi 2 měsíce, od 2 do 4 měsíce se to zlepšilo a v noci se budil po 3 hodinách na jídlo a dopracovali jsme se k tomu, že jedl třeba jen ve 3 a pak do 7 chrupkal :) , ale od 4 měsíce, jako když utne a budí se třeba 10x i víckrát za noc :00: Bude mu 7 měsíců a od půlnoci se budí po hodině a to tak, že se například vzbudí v půl 12, do 12 je vzhůru (převaluje se, brouká si, kňourá) usne za půl hodinky a za hodinu je to to samé :00: Předem píši, že zoubky má už prořízlé asi 2 týdny, přes den naspí max. 2-3 hodiny, kaše nám nepomohla a ráno je vzhůru od 6 :'zz): :00: Jsem už úplně vyšťavená, tak by mě zajímalo, od kdy vám mimča spali celou noc, popřípadě, co na ně zabralo? Kamarádky, které kolem sebe mám (ať už mají mladší, stejně stará a nebo starší mimča), tak jim děti spí celou noc. Kdybych si tady občas tady nepřečetla, že vám některé děti taky nespí, tak si budu říkat, že to neni možné ;) Předem díky za odpovědi

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky, uvažovali jsem s manželem, že přes vánoce, když bude mít manžel dovolenou, tak necháme malýho taky v noci vyplakat a nebudem si ho moc všímat, protože jinak už nevím, co s nim :00:

Náš prcek je červnový a je to skoro to samý, jde spát v 18, do cca 23. než jdeme spát chrní hezky a pak to začne. Dneska se budil po hodině + cca hodinu jsme vždycky uspávali. Takže 23.30 kojení, 00,30 kojení + uspávání do jedné, 2:00 další uspávání do cca 2:45, 3:30 další budíček a uspávání do skoro 5 hodin a v sedm jsme vstávali :00: Matýsek je teď plný energie, já mám pocit, že mě přejel parní válec a ještě couvnul :( Dřív se sice budil co 2-3 hodiny, ale hned po nakojení zase vytuhnul, ale poslední měsíc je to fakt děs.

In reply to by Eponina

Teď se to zase celkem ustálilo (ťuk, ťuk, ťuk), v šest jde spinkat, pak se párkrát vzbudí večer, ale stačí ho uhoupat a mezi 23-0,30 je první kojení, kolem 3. druhé a vstáváme kolem 6. To už se docela dá přežít. Pokud teda člověk nejde chrnět až v těch půl jedný ;) Na těch průměrně 5-6 hodin spánku denně už jsem si zvykla. Říct mi někdo vloni, že to vydržím dýl jak půl roku, tak se mu vysměju :///: , dřív jsem přes zimu potřebovala naspat aspoň 8-9 hodin, jinak jsem byla k nepoužití. Ale už se fakt těším až se zase jednou vyspím dýl než 3-4 hodiny v kuse.

In reply to by Ja_hruška

Prý je potřeba, aby člověk spal alespoň 2 hodiny v kuse, aby se vyspal. Já jsem většinou u nočního kojení usnula a probrala se za hodinu s vytaženým prsem a Klárka vedle spinkala. Jednou mě budil manžel :-) ať se zahalím :-) Teď jak máme taťku doma, tak ponocujeme. Ale jak mu zase začne práce, tak budeme opět chodit spát se slepicema :-)

In reply to by Ja_hruška

Ahojky, tak to mi máme podobný, jen s tim rozdílem, že nekojíme ;) Dávám malýmu čajík, protože se hlady nebudí. Jinak my jsem měli být taky červnový, ale malýmu se chtělo na svět už v květnu :) O tom parním válci jsi to napsala přesně :one: , takhle si připadám už 2 měsíce

In reply to by Ja_hruška

ahoj,my jsme taky červnovy a mame to na chlup stejny jako...ja_hruška...zkoušela jsem dávat spát ve 20,21,22,23hod..a proste neni unaveny...davam kaši na noc a taky nic..akorát je ješte vic spokojeny a vic blbne :dance:
uspavam na rukach..a to se vydrži na me usmivat i hodinu..a moje ruky to nevydrži,tak ho položim..a to je vybuch štesti,že se nejde haji...a to třeba je vzhuru už 3hodiny...čekam na zlepšeni už skoro 3mesice :$$:
papa

In reply to by Lucinky

no to jo..stale si řikam,že to už musim řešit...ale je mi ho moc lito jak pláče..akorát me teda vadi,že na sebe s manželem nemame vubec čas..kdy taky...když už tak je to "rychlovka" :*O*:
kež by už konečne spinkal třeba od 20hod..to si neumim ani představit :~!:
papa

Ahoj radecek je breznovej..a je to spac. Ale cca od 5-7.5 mesice plus minus neco vstaval taky klidne i 10x za noc rostly mu zoubky... neni to treba tim?? ted uz zas spinka pekne od pul7 od vecera do pul 8 do rana.... vydrz... mam kamaradku taky to takhle meli....terka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky