Jupiiii:*)

03.10.2007

Cau ves holky,tak kontrolu mam za sebou.Dopadla super,zamotali jsme s prckem doktorce hlavu jak porad pocitala v kolikatem jsem tydnu a jsme veliky asi 45mm mame rucicky,nozicky....:*)No krasny.:*)

Ahoj, tak já se taky právě vrátila od doktorky. My jsme teda malinkatý, máme zatím 11,9mm, ale srdíčko nám taky bije jak o závod. Trochu mě vyděsila, když začla mluvit o kočkách a o toxoplasmose. Já totiž mám kočky ráda a tak si s nima pořád hraju, když je možnost. Tak budu muset podstoupit pak testy, jestli je vše v pořádku, ale to až 13.11. :( A v kolikátém jsi teda týdnu?

In reply to by Monča K.

No prave,ze mi uz dala cislo a rekla mi,at se objednam.Ja pitomecek jsem ji rekla,ze ji meli dedove,jenze ty uz maji tu stareckou.Rekla jsem ji teda,ze si nepichaji zadnej inzulin,ze berou jen prasky,ale stejne rekla,at se tam hned objednam.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

juju dekuji...:*)ted uz jenom porostem akorat se musim ted obednat na testy na cukrovku.:*(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky, neviděla jsem a tak jsem aktualizovala a je super...:-))) Ty jo, rosteme, že..:_))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Už jsem to mezitím našla, já se vždy na něčem zaseknu a pak teprve čtu zbytek...:-))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Hele nechces jit delat doktorku?By jsi jim tam dost pomohla.Tak ted jsem koukala termin porodu mam 2.4.2007 az 28.4.2008.

In reply to by Hanka H.

My jsme to počítaly už dávno, protože nevěděla v kterém přesně je, já už ani nevím, podle čeho jsme to počítaly, jestli podle PM, normálně jsme vzaly kalendář a počítaly.

In reply to by Kubí

Já jsem doma od začátku!! Zrovna mi končila výpovědní lhůta, takže o vyšlo úplně dokonale...někdodělá až do mateřské, což je jakoby ještě čas...já chtěla být doma..hrozně si to užívám..:-))))))))))

In reply to by Borůvka

já byla taky první případ. Dělala jsem se sociálně slabšími (rómové) a bezdomovcema...chodila jsem do bytů a vyhledávat i bezdomovce. Jak jsem to řekla doktorovi, tak mě nechal hned doma. Dělala jsem i v kanceláři,kde chodili i bývalí vězni a různé individua a nadávali nám do ku..a do pi....a my se musely usmívat a všechno jim odkývat:-(((((((((((((((((((...dělala jsem sociální pracovnici...ale někdy chodili i slušní lidi:-)))))))))))))))))))))))))))))))))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ty máš taky novou fotku, co?....:-)))))...moc hezké, takové hezky vypouklé....já se sama moc fotit neumím, někdy vyjde fotka tak, že nejde poznat, co je zadek a co je bříško:-)))))))))))))))))))))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

A tohle ale fotil on ne? Já se vždy fotím naproti zrcadla takže vlastně v tom digitálu vidím co mám zabrané

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak to bych se asi netrefila, kam se mám postavit:-)) na kolikátý pokus ti to vyšlo?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka