Polívčičky

16.12.2009

Ahoj chtěla jsem se optat ohledně příkrmů když bych dělala polívčičku čím zahušťovat?Př:špenátovou,květákovou,ale i třeba z vývaru co vše do takové polívky?Může se tam přidat petrželka?Vůbec nemám ponětí zatím jen kupuji ale chtěla bych i něco Natálce uvařit ...A ještě jedna otázečka když bych dělala něco se špenátem musí být ten listový nebo může být to hotové pyré.Děkuju za odpovědi budu vám moc vděčná

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,
já zahušťuji bio vločkami a taky když tu zeleninku trošku rozmačkáš, nemusíš to ničím zahušťovat. Jíšku a ni mouku nepoužívám do ádného jídla ani pro sebe. A zeleninku můžeš dát jakoukoliv, já přidávám do polívky ještě kmín, nebo fenykl, kdyby tam bylo něco nadýmavého a taky když tam není sůl, tak to trošku dodá chuť. Špenát spíš asi listový než protlak. Tak hodně zdaru :-) :one:

no zrovna ten špenát je lepší kupovaný..má dost dusičnanů..a domácím vařením to nikdy nebude úplně ok...jink lepší listový...pyré ne.. také si dej pozor na složení..některé obsahuje sůl, smetanu..
zahuštovala jsem kukuřičnou polentou..rýžovou kašičkou...

Ahojky, j á kupuji špenát od bonduele a ten je něco mezi.JInak zahušťuji jíškou, ale třeba tu špenátovou ne. Do vývaru dávám mrkvičku petrželku, vajíčko nebo těstoviny, kvetáček na kousky, tak po různu. My máme polívčičky nejraději.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka