Ahoj těhulky i maminky, prosim vas oradu

15.12.2009

Ahoj těhulky i maminky, prosim vas oradu, začal mi 40 tyden, dneska jsem byla na kontrole, měla jsem 4 kontrakce za 20 minut ktere byli na 100, doktorka řikala že se to bliži, ted' jsem doma a už 2 hodiny nebo i dil mi přišerně jedou zada, a poboliva břishko, ale v kuse, bolest neustupuje, nevim co mam dělat, plodovka mi ne odtyka, hlenovou zatku jsem taky neviděla, do porodnice jet ještě nechci, protože tu bolest zvladam, tak pověste mně co to znamena, mohou to byt takove kontrakce??? Děkuji za každou odpověd'.

Kliknutím vložíte smajlíky:

no já myslím, že když to neustupuje tak jde o poslíčky, kontrakce jsou fakt že tě to chvilku bolí, pak klid a tak dál... ale tu horkou vanu zkus :one:

In reply to by alcerka

Já teda s tímto zase tak velkou zkušenost nemám, ale když jsem šla na vyvolání, tak bolesti přišly za půl hoďky a měla jsem je 1,5hod v kuse!!! Žádná přestávka, žádný interval, mohla jsem jen sedět. Jestli to bylo dobře nebo špatně nevím, pak jsem jela akutně na císaře....

Ahojky, doporučuju dát horkou vanu, nebo sprchu, pokud jsou to poslíčci, přejde to, pokud je to porod bude to pokračovat. Pokud si nebudeš něčím jistá, jeď do porodky, kdyžtak tě vrátí domů a ty budeš mít klid, že je vše ok. :a:

ahojda! já myslim,že buď začínající porod nebo poslíčci...zkus si dát sprchu a uvidíš! Jestli to nepřejde tak asi brzy pojedete :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky