HAMILTONŮV HMAT a BALENÍ NA ŠIROKO

15.12.2009

Ahojky,chtěla bych se prosím zeptat na dvě věci.
1)Ta první je zda tzv.Hamiltonův hmat se dělá každé těhotné mamince v posledním měsíci těhu před porodem??Nebo jen,která přenáší,tak na vyvolání porodu?Nemusí to být prý účinné,ale dělá se to a taky je to velmi nepříjemné až bolestné.Ale zajímá mě,zda tenhle ,,hmat,, musí absolvovat každá těhule.

2)A ta druhá otázečka se týká balení dětí na široko.Chtěla bych vědět,zda takhle musím balit mimi hned po narození nebo mi v porodnici řeknou,že je to potřeba??Mám jen asi 15 látkových plenek a to jsem je chtěla používat jen na utíraní pusinky,pod hlavičku atd.Na přebalování jsem myslela,že postačí jen jednorázovky.Tak jsem si dnes o tom našla pár věcí..píše se o ortopedických kalhotkách...a ty se používají jak??Nasadí se je na tu jednorazovku??No,vůbec si nevím rady..ach jo....
Prosím poraďte.Jsem už ve 32tt a za chvíli to příjde a já zjišťuju,že mám nedostatky...prostě chci aby miminku bylo co nejlépe.
Tak papa a opatrujte se.
A prosím poraďte.
Lucka

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak mě hamiltna dělali,protože sem měla po termínu a už jsem 8 dní přenášela.Stejně mi to nepomohlo a 14 den po termínu jsem šla na vyvolání.Dělali mi ho asi 3 krát.....Není to tak hrozný,ale nepříjemný.Ani to nebolí,ale potom mě bolela pipina :-)
Jo a ta 2. otázečka...Vůbec si s tím nedělej hlavu.Však pni ti v porodnici řeknou.Myslím,že dneska už to není tak častý,jako kdysi....Spíš bych s tím nepočítala....Já sem měla a mám cca 50 plínek pod hlavičku,pak i na zadeček a řekla bych,že ybch jich klidně snesla i o 10 víc....Ono se to nezdá,ale je jich opravdu potřeba hodně.Pokud nechceš pořád prát.....

ahoj, tak hamilton by se neměl provádět bez souhlasu, bohužel mnozí doktoři se tě na to vůbec nezeptají, takže pokud si ho nepřeješ, tak bych na to doktora ke konci těhu důrazně upozornila
Co se týče druhé otázečky, tak balit na široko se automaticky nemusí. Ještě do porodnice přijde ortoped, který nožičky zkontroluje a teprve podle toho, co řekne, tak se zařídíš.
Tess
http://tessie156.mondozoo.com

Ahooj. Mě hamilton nezabral. Teda chvíli to vypadalo, že jo, ale zklidnilo se to a rodila jsem až za týden.Neboj. Není to nic hrozného. Jen tak trochu nepříjemné. A s tím balením se neboj. To ti řeknou v porodnici. Kalhotky dokoupíš, anebo se jen přidává k pamprsce obyč plínka, takže asi kalhotky ani nepotřebuješ. :? Nevím. Teď tě asi matu..Teda aspoň co jsem slyšela v porodnici. Já s tím zkušenost nemám. Hlavně klíííd a vše se dá dokoupit po porodu v lékárně v porodnici. Ať je vše v pořádku a máš brzy mimíska u sebe :a:

Ahojky jj ten hmat se dělá jak píše maminka pode mnou. Mě ho udělal až 4 dny po termínu a zabral:) jinak příjemné to není ale nic hrozného taky ne. Trvá to chvililinku :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka