vánoce sou tady aneb kdo už peče???

29.11.2009

Ahoj holky tak v uterý už máme prosinec tak mě napadlo jestli už někdo začínáte píst cukroví :hu: já už mám chaloupku a perníčky a teď uvažuju jestli mam začít píc linecký nebo oříšky abych si je pak už jenom naplnila :00: http://www.mojetehotenstvi.cz/pernikova-chaloupka-0 tady máte můj výtvor tak čekám na reakce zadím papa a :+^*:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Holky málem sem prohodila naší kočku oknem :8_/: schodila mi chaloupku :^O^: je nakusy tak jí dem sníst :a\|:

ja uz mam 6 test od pondelka nachystanych, kamaradka my letos poradila, at si to necham dele ulezet, ze se s testem pak lepe pracuje:) tak jsme se vcera pustila jeste do skrabani omitky na zachode a dneska to jdu vymalovat, zitra asi zacnu neco pect, mam na linecke, vanilkove rohlicky, sadlove hromadky, slepovana kolecka s kremem, nevesty, a octove, pak si udelame jeste sohajky a cokoladky do formicek, a asi koncim, budu rada, kdyz to s tim pupke a deckem vubec dodelam:) jelikos mi porad visi na jedne noze a dozaduje se jit na linku:), jak to mate vy s prcka, ten nas ma 9 mesicu.... a fakt nevim, jak s nim budu vykrajovat a pect atd:)

In reply to by kačenkak

to je potvora chlupata:) ja mam taky jednu a je oprskla jak blazen:) taky si dovoli vsechno, ale ja ji zboznuji, je to moje dite, prvni tedy, a vojtiska uplne zboznuje. porad si spolu hraji.

ale te chaloupky je mi lito....doufam, ze jsi ji vyprasila kozich,, alespon pro vystrahu:)))

In reply to by millyo

:dance: utek ten náš kocou je takovej pán nemazlí se( pokud nemá hlad to se pak mazlí u lednice) je fixovanej na přítele a mě snese jenom kuli jemu ničí dám sedačku a jídelní lavici prtože obyčejný škrabadlo je pro něj moc levný musí mít jem to nekdraší aani nesní obič konzervu no je to kočka na ...... :8_/:

Tak jak ste na tom? já už mám rohlíčky linecký a perníčky už jen čekám až mi segra pošle formičky na oříšky a budu pokračovat :one: a co vy pochlubte se....

In reply to by kačenkak

ty jedeš, no já mám perníčky už upečené - teď je nazdobit, pak chci dělat ještě asi 2 druhy ale to bude jen taková rychlovka. U nás to budu jíst stejně jen já popř. sem tam nějaká návštěva, takže to nehrotím. :a:

tak já perníčky nepeču, ale ostatní začínám vždy kolem mikuláše. Včera jsem zrovna sepisovala cukroví, které budu dělat, v týdnu dokoupím chybějící ingredience, namelu oříšky, mandličky, ve čtvrtek a nebo ve středu zadělám první dávky a o víkendu budu cukrářka :s:

ahoj já se do chaloupky a perníčků pustím příští týden. Chaloupka je krásná! Jsi šikula! :00: Neinspirovala ses náhodou jejím provedením na netu? Já totiž našla jedny stránky, kde se mi chaloupka strašně líbila, a řekla jsem si, že ji udělám podobně a ona vypadá skoro jak ta tvá. :)

Ahojky....já chtěla začít, ale tvrdne mi bříško, tak musím prý ležet, ale formičky, vykrajovátka a tak už mám doma (bydlíme v novém, tak si vše pořizuju....v mém případě mi to dovezla mamča, měla toho doma plno) cukroví bude moje premiéra, ale děsně se na to s manželem těšíme.....chaloupka mě taky láká, ale musím se to naučit.....

In reply to by Olča

já loni s bříškem taky moc nepekla udělala sem jeden druh a byla sem ráda tak bych si to letos chtěla vynahradit a už se nemůžu dočkat až začnu ale bojim se že to je brzo aby mi to třeba nesplesnivělo nebo tak no ikdyž by se to asi spíš snědlo než schnilo :hu: chaloupka je o nervy dělala sem jí poprví a málem sem jí rozdupala je to docela makačka to slepit ale pak to zdobení už bylo v poho :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky