Mamušky Praha,..nešla by některá dnes do kinááá?:))

14.12.2009

Hoj holky,bych šla večer do kina ,že by šel tatka zítra a já bych šla dneska ale nemám ským.-(
Tak pokud máte na prcky hlídání neobětovala by se některá?:-)) :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jesy, já bych šla, ani nevíš jak ráda!! :c:
Jenže.. v noci ze soboty na neděli jsem začla pokašlávat a pak mě celou neděli bolely plíce. V noci horečky, připadam si jak v kotli :( . Vypadá to na zápal plic.. :r:
To budou opravdu Veselý Vánoce.. :#o:

ahojky klidne bych sla ale jsem z Trebice.....takze to je fakt dalka,ale muzu ti doporucit super zabavu.....zajdi na travesti skupinu Screamers-jsou naprosto uzasni!!!!!!vcera jsem s nasi babickou byla a nechtelo se nam domu!!!!uz se tesim na unor az zde zase vystoupi......jsou super!!!

Ahojky!Plně tě chápu!My máme jednu babičku 120 km a druhou 900 km,takže vím,jaké to je bez babiček!!!Je to někdy fakt dost náročné.Taky se nikam s manželem nedostanem a nebo kazdy sam.....Ty co mají příbuzné tak blízko,tak si to neumí právě ani představit....Sice jsem z Prahy,ale dnes nemuzu.Ve st odjíždíme na tri tydny k babičce na Slovensko,takže vrcholi pripravy :) Ale určitě se můžeme domluvit nekdy po novem roce a vyrazit,jo?? :a:

In reply to by maarketa

Tak to mas dobre,me nasi malou nepohlidaji po tom co jim tak brecela pul hodiny v kuse,to me bombardovali telefonatama kde jsi pojd rychle domu,to bylo asi pred mesicem.A uz ji nechcou,pry jsou stoho vynervovani a boji se ze se ji neco stane,ze si ji nechaji az bude vetsi:-(
Pritom je to takove hodne mimi,doma mi skoro vubec nebreci:-)

In reply to by maarketa

Babičku mám 500 km a přítel 200 km,..a rodinu a kamarády taky daleko,.tak proto,.jinak beruška je ještě malinká a jinýmu než tatkovi bych ji nesvěřila,.. :a: ale potřebuju alespon nachvilku vypadnout,jak sjem tu pořád zavřená,víš

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jéé to bych taky brala 70 km,.. mi to máme naprd navíc tu nikoho neznám etak je to děs.-(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka