:-)))))))))))))))

27.01.2008

Zdravím vás těhulinky a mimísci tak jakpak jsme se vyspinkaly?Já dobře spala jsem ceeelou noc.Ted jsem posnídalal dva koblížky a jablíčko a půjdu si udělat kávičku.Naštěstí jsem včera stihla veškerou práci co jsem potřebovala udělat tak dneska mě čeká jenom žehlení a utřít prach jinak nic a odpoledne budeme s manželem absolvovat tříhodinový předporodní kurz pro páry tak jsem mocinky zvědavá.a taky jsem zvědavá jak dlouho to tady vydržím protože mi nějak pomalu načítá net tak mě to pomalu začíná štvát.no jo neděle asi se mu nechce:-)))))))))

Ahojky, my už jsme taky po snídani :) Měli jsme chlebík se salámkem ... a medový perníček :P Šla jsem spát až o půl třetí, ještě jsem objednávala nějaké věcičky z netu ... a ráno mě vzbudil manžílek, takže jsem kropet rozlámaná }:)

In reply to by miky

Když já už chtěla mít všechno, co mi chybí, alespoň objednané, ať se mohu těšit, že to brzy budu mít doma :) Ale dneska půjdu spinkat určitě brzy, ještě teď se mi zavírají očička 8)

In reply to by Nufik

jojo to věřím já už mám taky všechno ještě autosedačku,ale ta bude začátkem března od kamarádky za 600kč takže jsem moc ráda.Koukám,že máš termínek dva dny po mě tak uvidíme kdo teda dříve.A copak to bude?Raubíř?A nebo raubířka?

Ahojky Miky, zdravím Tě a musím říct, že jsem se dneska konečně aspon trošku vyspala! Sice trošku bolesti byli, ale dalo se to :dance:

In reply to by PETRUSE333

Ahojky Tak to je mocinky dobře,že jsi se vyspinkala aspon trochu více.Kukám,že už to máš taky za pár no tak lepší už to asi nebude s tou bolestí,ale snad ani horší to doufám.Já mám mini problémy zatím a to s kyčlema když ležím dlouho na jedné straně tak mě bolí,ale jinak to jde.A včera jsem vysavala a vytírala tak je to znát bolí mě kříže:-)

Jak jsem se vyspala je v blogu níže. Jsem od 4 vzhůru a je mi blbě. Manžel se ke mě před chvilkou připojil a kouká na fotbal ze záznamu, tak mu půjdu udělat snídani. Nás čeká předporodní kurz až za 3 týdny, ale už se taky moc těším! Tak si to pěkně užijte. My se možná zajedeme vykoupat, ale v neděli tam bývá mraky lidí, tak uvidíme.

In reply to by Meg

Jojo už jsem četla já jsem takhle bantovala předpředevčírem to jsem byla od půl druhé vzhuru.Teeeda tak brzinko a na fotbalek jo?a ještě se snídaní ten se má.No tak hl.at je ti líp když chcete jít plavati.Já jsem teda nebyla ani jednou ještě a už se na to asi ani nechystám jsem strašný zimomřivec a td bych tam vydržela tak půl hodky a už bych musela ven a to asi nemá cenu tak si budu muset počkat až třeba jak budu chodit s mimískem:-))))))))))))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka