Po kyretáži

14.12.2009

Ahojky těhulky,
přišla jsem se za vámi podívat, jak se vám daří. :\x:
Já jsem minulé úterý absolvovala kyretáž. I když jsem měla hrozný strach, teď už vím, že zbytečný. Zákrok proběhl velice rychle, narkóza byla šetrná, takže mi ani zle nebylo - jen se mi pak lehce motala hlava - ale to považuju za naprosto normální. ;) Teď jsem jen zvědavá, co mi dr. řekne, až k němu půjdu na kontrolu. :*8*: Měla bych ji stihnout ještě do Vánoc, tak uvidíme. :#o: Každopádně se cítím celkem normálně - jen stále trochu smutná z toho všeho. :r: Snad to nějak brzy přejde a s manželem budeme moci zkusit druhý pokus... :|-|: Uvidíme. Budeme doufat.
Přeji vám hezký den, týden, ... Mějte se krásně, pohlaďte bříška a držte nám (prosím) pěstičky, ať to příště vyjde. Díky předem. :+^*:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj,
tak to je mi líto, ale neboj se, já sem teď potřetí těhotná - 1. dva pokusy dopadly taky špatně. Dneska už sem v polovině těhu a musím zaťukat, že všechno je zatím prima. Moc držím palce, ať se vám taky podaří miminko.

In reply to by Líza

Jejky, tak to sis taky prošla peklem... Budu držet pěstičky, ať je vše v pořádku i nadále... Hlavně se šetři. Moc ti přeju, aby ti to "dotřetice" skutečně vyšlo - MUSÍ ... :°:
To je takova nespravedlnost - když nad tím přemýšlím. Po světě chodí holek, co jdou na interupci, nebo dítě nějak extra nechtějí a mají ho a zdravé, anebo jsou ženský, co těhotné chlastají a čudí jak kamna a mají zdravé mimi.... :\\: a pak my, které si o to pečujeme a moc si to přejeme, máme takové starosti... :r: :? Buď nám to nejde, nebo otěhotníme a je něco špatně... Jak my k tomu příjdeme? :#o: Fakt to nechápu a moc mě to mrzí. Kdo to tak zařídil, to by mě fakt zajímalo... :-g(
Jak sem ale už napsala... Nevzdám(e) to, a budu(eme) bojovat, abych(om) se jednou dočkala(i) "svého uzlíčku štěstí" ... :/;x: Snad se dočkám(e)...

In reply to by Laduška_Č

díky za přání. a jinak máš pravdu! kamarád má bráchu, kterej asi 10 let fetuje, momentálně je na heráku. má přítelkyni, ta je na tom stejně. mají spolu dva syny o prvního se stará jedna babička, o druhého druhá. ona fetovala i v těhu - oba kluci se narodili se závislostí, ale jinak zdraví. Antikoncepci neřeší, děti neřeší - prostě porodí, dítě jí vezmou, zachrání ho a předají do péče třetí osobě. Nebo sousedka, celé těhu jsem jí vídala v takové hnusné zaflusané putyce (oknem :)) hulila jak komín, chlastala pivo i panáky.... no syna měla zdravého, taky jí ho sociálka vzala, tak si udělala nové... Nebo na chalupě je jedna taková osoba, která má celkem 5 dětí, které jí postupně odebírají. Děti jsou tedy zanedbané a mají i FAS syndrom chuděrky. K obědu dostanou slané brambůrky, k večeři tatranku a máma zvesela hulí, chlastá... nevím, jak na ní vůbec někdo může "vlézt" - je to hnusná ženská, nemá zuby.... no prostě není to spravedlivé! ale neboj příště už se to povede. Máš to "tam" teď celé opravené, tak to bude fungovat! :)

In reply to by Líza

No ty bláho, to je hnus.... o fetkách radši ani nepřemýšlím... je mi z nich na blití... :sick:
Fakt nechápu, jak může někdo být tak nezodpovědný - a copak to, takovejch nezodpovědných je, spíš se divím, že to tomu organizmu nevadí a nechá v tak zapráskaným těle vyrůst živůtek, který ani nikdo nechce... :? To je k zbláznění fakt...
Ja mam teda z tech příkladů jen jeden - naše sousedka chodí i s manželem DENNĚ do hospody a čudí jak darebný kamna - ani sem nespozorovala, že je těhotná a najednou tahali kočár... no síla. Vracela se z hospy nalitá tak, že ji domu vlekli... fakt nechápu. Ale neřeším, jen mě štve, že z takových "rodičů" vyroste akorát další prevít, který bude zas akorat nezodpovědný magor jako rodiče...

Já sem zvědavá jak to dopadne,ale jak píšeš, že to "tam" mám opravené, tak to nevím... nic s tím nedělali "jen" vzali "vysavač" a vzali to, co tam bylo k ničemu... Tak doufám, že to vysáli dobře a bude vše příště bez problémů. Horší je, že mám teď zákaz :*O*: a já bych chtěla až hrůza... :00: No musím vydržet - dr. říkal dva týdny, tak... no na nový rok už to snad půjde (no, možná i na štědrý den...) .... :°: hi hi hi... to jsou starosti, že?

In reply to by Líza

No copak myslet, to já myslím,ale radši bych konala... ;) Taky nevím, jak dlouhou tu pauzu mám držet... v nemocnici říkali 6 týdnů a dr. říkal dva... tak se v tom pak vyznej... :00: Zeptám se dr. ... A uvidíme...

In reply to by Laduška_Č

nám po revizi dělohy doporučili šestinedělí a 3-6 měsíců počkat, než se znovu pokusíme o mimi. počkali sme 5 měsíců a hned na 2 pokus sem otěhotněla. Doktorka mi řekla, že je lepší si počkat, aby děloha byla v pořádku a připravená na nové vajíčko.

In reply to by Líza

A v kolikátém týdnu si byla na té revizi? Jestli ti to nevadí, řekni mi prosím, jak si otěhotněla poprvé - myslím jak douho po HA a v jakém týdnu to skončilo a totéž u druhého... Nechci tě tím týrat, to ani náhodou, ptám se, abych měla takovou nějakou představu... Psát mi to nemusíš, to je na Tobě.
Jestli si to měla podobně jako já - v devátem týdnu - tak to si radši tech 6 týdnů počkám bez ničeho a pak jeste dva měsíce s ochranou... Někdo říká, že i po kyretáži otěhotněli uz po měsíci - to se ale neměli jeste pokouset... takhle riskovat nechci. to mi za to nestoji... :(

In reply to by Laduška_Č

ne, nevadí....
no poprvé sem otěhotněla za 3 nebo 4 měsíce od HA - těhu "zamlklo" v asi v 6 týdnu - byla sem v nemocnici na pozorování - mysleli si, že je to mimoděložní. To se nakonec nepotvrdilo. Na revizi sem nebyla. Tělo si poradilo samo. Pak nám doporučili to zkusit znovu po jednom cyklu. to pak trvalo déle asi půl roku do 2.těhotensví - to ale bohužel mimoděložní bylo. vajíčko se vyvýjelo ve vejcovodu, kde v 7 týdnu vejcovod roztrhlo a musela sem na operaci, kde mi vejcovod vzali. Dělali revizi, aby měli jistotu a taky abych nekrvácela moc dlouho a moc intenzivně. pak doporučili ty 3-6 měsíců neotěhotnět, než se všechno upraví. No a pak to vyšlo na 2. pokus - zítra "jdeme" do 22 týdne.

In reply to by Líza

:O No tý jo... tak to je síla. :\/: To se "mám ještě zlatě" :( Tak to ti obzvláště přeji, abys měla vše v pohodě a aby mimísek rostl tak jak má a tam kde má a pěkně ti vydržel až do porodu v bříšku. To bude vymodlený mimi a jestli máš nervíky, tak se ani nedivím. Máš mou plnou podporu... :j)
Já sem konečně objednaná na kontrolu. Jdu 22.12. tak to bude doufám vše ok a budu mít na vánoce klid... fakt DOUFAAAM.
Měj se krásně a opatruj se... L.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka