Tak se také přidávám

14.12.2009

Ahoj holky. Tak se také přidáváme. TP 22.5. 2010:-) Patrik nebo Karolínka to bude překvápko:-) Přeji hezké těhulkování...

Ahoj Elis,promiň mě to tady hrozně blbne,ráno jsem tady něco napsala a pak mi to už nešlo přihlásit až teď. Napiš mi na email : Bohmovi2v1@seznam.cz ,třeba jen ahoj,abych měla tvůj email a já večer napíšu. Teď jedu s pejskem na kontrolu k doktoru. Pa

PS:píšu to už po 3 ,pořád to vypadává :-(!

Předem Ti chci popřát vše nej do Nového roku,hodně štestí,lásky a zdraví pro tebe,mimíska a všechny tobě blízké!
Vánoce byli super,našim jsem řekla,že chci spíše peníze než dárky,tak byli i rádi,ale nakonec jsem dostala foťák a čističku vzduchu pro alergiky a astmatiky za kterou jsem mooc ráda,je super. A jak jste si to užili vy? Ani nevíš,jak moc už se těším na příští Vánoce až nás bude o jednoho víc,to bude krásný :\x: ! Taky se určitě těšíte,co?
Kočárek už mám vybraný tento : http://www.nej-kocarky.cz/joolz-one-prime-2009/ v barvě černo-stříbrné + korba,ale ještě nejsem 100% rozhodnutá. Ty už máš nějaký vybraný :/;x: ?
S tou sociálkou je to teda síla. Mě je 21let a taky si myslím,že tam na mě budou koukat,jak na nějakou nevim co. Je to všude stejný,ale zatnu zuby,vezmu si něco společenskýho na sebe,nahodím úsměv a půjdu. Mám státnice z ruštiny a kamarádka mi řikala,abych udělala,že mám důležitej hovor na telefonu a začla mluvit rusky,že bábě spadne brada :qu: ,ale nevim,aby mi pak zase vůbec něco dala :spid: . Bude to sranda, 5.1.jdu k zubaři,brrr a pak tam asi zajdu,ať mám to nejhorší za sebou v jeden den :n: .
Dnes je ve vedlejší vesnici silvestrovský ohňostroj od 17hod.,tak tam jedeme,už se docela těším. Byla si včera někde? já byla u nás na vesnickém bále,byla tam skoro celá vesnice,tak to bylo super. Ze začátku jsem si myslela,že nevydržím ani do půlnoci,ale nakonec jsem domů přišla až v půl 4,hrozně to uteklo,byla tam fakt legrace až mě z toho bolí břicho.
Tak zatím pa,Petra :\x: :\x: :\x: !

In reply to by mimilinko

Ahojky.... Tak to jsme na tom stejně, také se strašně těším na příští Vánoce, až budeme tři:-) sice budeme mít místo večeře oběd, protože přítel jde na odpolední, oni to mají dopředu už určené víš. ale to nevadí, oslavíme Vánoce netradičně dřív a pak na večer půjdu k našim, aby jsme nebyli/y s mimískem o vánoce sami doma:-)
Já už mám také kočárek vybraný, nejprv se mi líbil kočárek od leviroo ale pak jsem našla hezčí, větší a praktičtější:-) http://www.detskyraj.cz/zbozi/8012-espiro-enzo-+-autosedacka-neo-s-adap… tady ho najdeš, tak se mrkni a pak mi napiš, jestli se ti líbí:-) Chci ho v té zelené barvě:-) neutrální, když nevíme,co nosím pod srdíčkem:-) teď ještě otázka, jestli se nám vůbec vejde do auta, ale snad jo, zas tak veliký není:-) Mě se hlavně hrozně líbí, že má pevná čtyři kola, nechtěla jsem otočná, ani přední malá, i když se ji ty kočárky docela líbí, ale tohle jsem chtěla spíš:-) teď řešíme otázku postýlky, přítel ji chce udělat sám, on si rád hraje se dřevem, teď udělal vestavěnou skříń a stoly do bytu, do obýváku a kuchyně a povedly se mu. ještě tam nebydlíme víš, teprve se chystáme. No a s tou postýlkou máme právě odlišný názor... ale snad se nějak dohodneme:-)
No já už jsem u zubaře naštěstí byla:-) Měla jsem svůj první kaz v životě, na moudráku, ale řeklajsem si,že si je stejně jednou nechám vytrhnou, protože se akorát kazí, nikdy jsem neměla a jen co vyrostli, tak aby se neřeklo, hned se na něm udělal:-( Jinak se strašně těším na další kontrolu, až zase uvidím prďoku a také na ten 3D utz:-)
Já jsem byla na silvestra doma, přítel byl v práci a já tu měla malou Sašenku:-) Hrozně se bála rachejtlí a pak nechtěla z ohnostroje doml potvůrka jedna:-)tak snad tě to bolení bříška přejde:-) A co pohyby, už?? Moc ti přeji aby už jsi to konečně zažila, je to nádherné, ale věřím, že pak budeme vzpomínat na to, kdy jsme je ještě necítili a nebolely:-) Teď je to takový hezkýa občas i vtipný:-) No nic Péťo, měj se krásně a zase písni ju... Držím palečky u zubaře:-) Papa

In reply to by Eliška

Ty jo :/;x: ,kočárek je mooc pěknej,praktickej a cenově super :qu: ! Mě se líbí i ta oranžová,ale zelená je taky moc hezká a hodně maminek ji volí. Já dostanu ještě jeden po kamarádce : http://www.nej-kocarky.cz/chipolino-vip-kombi-kocarek-lumina-2v1-2009/s… , má ho ve žluté barvě,takže taky neutrální a ten bych používala na ježdění po zahradě a tak. Ještě,ale uvidíme :dance: !
Já budu na Vánoce určitě taky u našich,přišlo by mi to takový divný,trávit je najednou jinde. Nejsem zrovna mamánek,ale na ty Vánoce mi to zatím přijde zvláštní,představa,že nejsem doma :n: .
My budeme kupovat postýlku a nábytek asi v Ikee,byli jsme se tam podívat a mají to desingově moc hezké :\x: a ty ceny jsou prostě super :qu: . Postýlky tam mají taky levný,podívej se sama : http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/categories/departments/childrens_ikea… , tak bych přítelovi navrhla,že uděláte kompromis,postýlku koupíte a on jí pak může pomalovat,jak bude chtít :|P: . Existují barvy bezpečné pro mimi,ale aby ji vyráběl,to bych ho asi nenechala,ale zase nevím jak je šikovnej.
Já si od mala čistím zuby snad 10x denně,chodím pravidelně k dentální hygienistce,zuby mám bílý jak nevim co,ale kazy mám pořád. Máme to v rodině,tatímu se taky hrozně kazí,takže já na každé půlroční prohlídce mám alepsoň dva kazy :spid: ! Moudráky mi začaly růst teprve teď.
Na ten 3D ultrazvuk už se taky moc těším,hlavně na to jestli se dozvím,kdo se tam schovává,jupíííí už se to blíží :qu: .
Pohyby pořád necítím,teda vlastně ani nevím,občas mi tam jakoby zabublá,ale nevím jestli je to ono. Tak uvidíme! Když ale poslouchám angelsoundsem,tak tam mimčo lítá a kope jako šílený.
U nás přes noc krásně nasněžilo,tak je hned lepší nálada :\x: . Přes Vánoce až do Silvestra nám tady jen pršelo :n: .
Už mi i trochu vystřelilo bříško,vůbec to na mě nebylo poznat a teď,když si vezmu něco těsnějšího,tak je to už vidět,ale jen trochu. Rostu spíš do šířky,říká se že je to u holčíček,tak uvídíme a na kráse jsem taky moc nezískala,spíš naopak. Pleť mám jak puberťačka,suchý vlasy,hrůůůza :spid: .
Tak se zatím měj a ozvi se,pa :\x: !

In reply to by mimilinko

Tak jsem dneska u dr. byla, radši. Řekl mi, že nevidí absolutně důvod z čeho se mi hlava motá, ale asi je to chvilkový střídání tlaku, protože jinak ho mám v pořádku, tak nevím ... a také to prý může být protože mám překrvený kousek placenty, mám tam no přirovnal to ke křečovým žilám, ale že z 90% je v pořádku... Na mimi to vliv nemá, tak alespoň že tak:-) Jinak na 3D jsem se přeobědnala na 11.1. protože se mi to toho 21.1. moc nehodí... Sestřička mi řekla, že je to docela brzo, ve 21, nebo 22. týdnu, ale co tu čtu, tak holky tam chodí od 17 týdne, takže by to mělo být ok... Tak snad se mimísek ukáže v plné své kráse a nebude se nám schovávat....:-) Ty jdeš zítra k tomu zubaři viď? Budu držet palečky, a´t je vše ok:-) A ozvi se ju... Ahojky

In reply to by mimilinko

Děkuji za pochvalu kočárku:-)To máš pravdu, také mi přijde divné slavit Vánoce jinde než doma:-( Ted to takhle bude mít dva roky, jakože odpolední, ale já si zase říkám, letošní Vánoce si to prcek ještě nebude uvědomovat, protože mu/ji bude půl roku a ty další Vánoce to taky ještě nebude asi tak valny, takže si myslím, že to je jedno, jsou i jiní lidi, kteří musí být v práci. Já vím, že to takhle jde s tou postýlkou, ale uvidíme, jak to dopadne, kdyby se ji rozhodl dělat, tak ti pak pošlu fotky ju:-) Jemu se hrozně líbí takhle http://cms.sheesham.cz/www/cl-8830/9-eshop/shc-83-detske-postylky/shp-8… a nebo ještě jedna na téhle stránce, ty jsou strašně drahé, protože je to masivní dřevo, takže se na ně fakt můžeme tak akorát kouknout:-) ale já bych dala přednost jiné, http://www.mamimimi.cz/detail.php?zbozi=534809 nebo http://www.malvik.cz/Postylky-pokoje/drevene-postylky/Schardt-Kombi-pos… jenže ty také vyjdou na dost, takže nevím. U té první se mi líbí, že z ní jde pak hned udělat i postel..
No to bublání, to už jsou začínající pohyby si myslím, já si teda taky nejsem jistá, jestli to pohyby jsou nebo ne, ale asi jo, říkám si co jiného by to bylo, akorát včera jsem celý den necítila ani kopnutí, tak jsem z toho byla taková docela na nervy, dlouho jsem nemohla ani najít srdíčko:-( Večer jsem ho ale už našla, tak si říkám, že prcek byl asi nějak divně otočený a jen jsem ho nenašla:-)Ale byla jsem z toho celá nesvá, den před tím jsem totiž trošičku špinila, ale to bylo asi po styku, protože takhle jsem to měla i minule, měla jsem jen podrážděný čípek, stávalo se mi to i když jsem nebyla těhu, ale přemýšlím, že bych zítra k dr. zašla, nechci být nějak to, ale prostě mám o toho cipíska strach:-( Na mě také skoro nic nebylo vidět, až teď přes Vánoce mi malinko vykoukno bříško:-) Uvidíš, ty si to necháš říct vid?:-) Já bych si také moc přála holčičku, ale zase si říkám, ať je to co je to, hlavně ať je to zdravé:-) Jen jsem zvědavá na narážky spolužáku až přijdu do školy zítra, jsou to hrozný puberťáci a budou mít blbý keci ale mě to je jedno, já nosím svoje štěstíčko pod srdíčkem:-) Jo tak stou pletí atd jsme na tom úplně stejně, akorát mě se vlasy strašně mastěj. Večer si je umeju a odpol bych mohla znova...
Jinak včera jsem se byla podívat v tescu tady kousek od nás, mají úžasné slevy, tak jsem koukala na věcičky pro mimi, koupila jsem sasu 3 body za 150 Kč, jsou nadherné, od Disney, ale uchvátily mě hned:-) nemohla jsem si to odpustit... A kdy ty začneš nakupovat výbavičku?My jsme ještě nezačli, jen mám nějaké maličkosti, co mě cvrnknou do nosu, ale myslím, že kolem toho února začneme, postupně:-)Těším se na to:-) Tak zatím papa...

Ahoj květinko :k: ,máš vybraná moc hezká jména :qu: ! Já bych to nevydržela nevědět,co čekám,tak máš můj obdiv :one: ! Ty čekáš první mimčo :cc): ? Měj se a opatrujte se, Petra :\x: !

In reply to by mimilinko

Ahoj... Děkuji... Také jsem přemýšlela, jestli si to mám nechat říct a nebo ne a nakonec nenechám, tak doufám, že to na utz nepoznám sama:-) Ano, první....Je mi 18... Takže smíšené reakce od okolí, ale já jsem za miminko hrozně ráda a strašně se na něj těším...Jde mi z těch řečí, ,jak jsem hloupá atd. hlava kolem, tak to raději neposlouchám:-) S přítelem se strašně těšíme. A jaké jméno máš vybrané ty? Měj se krásně a opatruj se.... Ahoj

In reply to by Eliška

Ahoj :\x: ,já bych to teda nevydržela :n: ,po novém roce jdu na 4D UTZ,tak snad se nám ukáže. Nejvíc se těším až budu moct začít nakupovat :qu: ! Mě je 21 let a dodělávám vysokou a taky poslouchám od pár jedinců řeči typu,jak si zkazím život atd.,je to všude stejný :spid: . Já už to ani nevnímám a jen se usmívám a to je na tom asi štve nejvíc. Sice bylo těhotenství neplánované,ale na potrat bych nešla :n: . Jména mám pro holčičku Jolana Marie a pro kluka Dennis nebo Matyas to ještě nevím,ale myslím,že k příjmení Böhm se hodí všechny. My to máme s tatínkem trošku "víc" nahnutý,ale i tak teď nemyslím na nic jiného než na toho drobečka :cc): . Ty už máš po škole nebo už pracuješ? Já jako student,nezaměstnaná si budu muset zajít na sociálku,vůbec se mi tam nechce,nemáš s tím nějaké zkušenosti?

In reply to by mimilinko

ahoj... Já to vydržet musím, a když už to třeba uvidím, tak budu dělat, že jsem nic neviděla:-) Jinak já jsem ještě na střední...Dodělávám 3 ročník, takže ještě jeden... Bohužl, jsem v září, takže jsem šla o rok později, jinak by to krásně vyšlo do maturity, ale co se dá dělat, budu to muset zvládnou. také jsem měla neplánované, plánovali jsme to až za rok, ale když to vyšlo, tak to tak má být a neměnila bych. Jednu malou princeznu(ted ji jsou 2,5) tak nějak vychovávám, protože její maminka na ni nemá čas, takže jsem taková druhá máma její, staram se o ni skoro každý den i přes noc ji mívám u sebe už od mimnka, takže v tomhle problém nebude... Je to smutné vid? Takový mít děti můžou a pak někdo, kdo by chtěla a staral by se o to, tak nemůže:-( Ale tak to bohužel chodí...Také máš moc hezká jména:-) Jinak také vubec nevím, jak to je... na sociálku se asi budeme muset jít zeptat. Odkud jsi? Já jsem zvědavá, co mi tam řeknou, protože všude říkají úplně něco jinýho:( papa

In reply to by Eliška

To zvládneš,já měla na střední spolužačku,která měla ve třeťáku taky mimčo a s pomocí rodiny a nás to všechno hravě zvládla a odmaturovala dokonce i s vyznamenáním. Jo to máš pravdu,že někteří lidi si mimi vůbec nezaslouží a teď je takových případů u nás i ve světě spoustu,nepochopím,jak může někdo odhodit malý bezbranný stvoření do křoví(popelnice),když existuje babybox :n: ! No nic,to je na zbytečný rozčilování tuto :r: ! Já jsem z plzeňska a kamarádka z vysoký mi řikala,že teď když jsem student,nezaměstnaná a těhotná,tak jsem sociální případ a mám nárok na veškeré přídavky,což je přídavek na dobu,kdy jsem těhotná(měli by nám to doplatit i zpětně),porodné,přídavek na dítě(myslím,že 7600,- tři roky a 3600,-poslední rok)-prý je nejlepší,když nejsi vdaná,tak když řekneš,že otec dítěte se o Vás starat nebude a tím pádem budeš samoživetelka a budeš mít ještě něco navíc,pak bysme měli brát přídavky na bydlení a na studium. Takhle mi to řekla,tak se tam půjdu po svátkách zeptat. A mám být prý důsledná a trvat si na svém,protože jak se říká,tak na sociálce upřednostňují romy a na nás se snaží ušetřit,takže si stůj za svým a trvej na tom. Vůbec se mi tam ale nechce,ne že bych byla nějaká fajnovka,ale je mi to trochu blbý,ale nemůžu zůstat být závislá na našich pořád,tak to budu potřebovat. A odkud jsi ty?

In reply to by mimilinko

Ahoj... No to by bylo super, kdyby to bylo takhle, jak jsi to napsala, ale uvidíme, taky se tam někdy v únoru půjdu zeptat, ale ty to budeš vědět dřív, tak mi to pak určitě napiš:-) Také si myslím, že to zvládnu, nebo spíš v to doufám, nejsem nejhorší v učení, tak by to mohlo být ok:-) Já jsem z Ústecka, konkrétně ze Štětí. Přesně tak, nemá to cenu vůbec se nad tím rozčilovat, protože takový lidi fakt nejsou normální, já to prostě nepochopím... Ale co se dá dělat, takový svět bohužel je a dokud bude vše tak drahé a přehnané, tak asi i bude:-(a jak roste mimi? Je vše v pořádku? mě čeká poradna 22.12. už se hrozně těším, až prcka uvidím:-) 21.1. jsem obědnaná na 3D ultrazvuk:-)na ten se také moc těším. Také jsem si obědnala ten monitor srdíčka v těhotenství, tak jsem na to zvědavá, v pondělí bych ho měla mít:-) Začala jsem mimíska cítit, a když ho celý den necítím, tak jsem z toho taková na rozpacích, já vím, je ještě brzo, takže se tím nějak nestresuji, ale takhle budu mít jistotu, i když zrovna nepůjdu k doktorovi:-)Jen ten předvánoční shon je hroooooznej... Vánoce mám ráda, ale to před nimi všechno bych vynechala:-)papa

In reply to by Eliška

Jééé,to se máš :c: ,to já ještě pupíka necítím :n: ,tak nevím,kde je chyba. Na začátku těhotenství mi kamarádka koupila Angelsounds (přístroj se kterým posloucháš srdíčko mimča a to co dělá v bříšku),tak občas poslouchám srdíčko,hezky mi to uklidňuje :h: ! Na 3D UTZ jsem objednaná na 26.1.,tak už se taky moc těším až ho uvidím v reálným čase,to bude bomba :qu: ! Na ten soc.úřad půjdu během ledna,tak ti pak určitě napíšu,jak jsem pořídila,jsem na to zvědavá! Já jedu zítra do Českých Budějovic za spolužákama z vysoký,tak doufám,že tam dokoupím zbytek dárků a bude klid. Bojím se teď chodit ven,bydlím na vesnici a hrozně to tady klouže,jak to tady nikdo nesolí,tak mám strach,abych sebou někde nešvihla,jsem na tohle docela expert. Koukáš na superstar?-dneska je finále,tak doufám,že to vyhraje Šmajda,s maminou mu už od začátku fandíme :one: :one: :one: !

In reply to by mimilinko

ahojky... Tak jsme akorát přišli/y od doktora a vše je ok... Podle MS jsem 18+3 a podle UTZ 19+6... to je docela velkej rozdíl vid? ale zase na druhou stranu, co se da dělat, hlavně že je mimísek v pořádku:-) akorát ja jsem malinko nastydla, ale už mě to přechází:-) Krásně měkope, takže mě to uklidňuje. Ale neboj taky ucitíš, doktor říkal že to je různé u každé maminky...Už jsem přibrala 2 kg:-) Jinak to se ti nedivím, že se bojíš, já jsem včera byla v Praze a pěkně mi to 2x podklouzlo:-( ale naštěstí jsem to ustála a ani jsem sebou nijak moc neškubla, díky pohotovosti přítele:-)na superstar nekoukam, nějak mě to od začatku nechytlo:-( Já jsem si pro angelsounds byla včera v Praze, měla jsem to dohodnuto s jednou paní:-) tak jsem hned poslouchala a srdíčko jsem slyšela i jak se tamprcek hejbe:-) A jakpak se máte vy dva? papa

In reply to by Eliška

Ahoj Eliško,promiň,že píšu až teď,ale nějak jsem přes svátky nestíhala. Jak jste si užili Vánoce? Já už se mooc těším až nás bude příští rok o jednoho víc :cc): . Jinak já mám teď nějaký divný období,pořád se rozčiluju a někdy i úplně bezdůvodně,snad to brzy přejde. A jak se máte vy? Jinak pohyby zatím ještě necítím :n: ..

In reply to by mimilinko

Ahojky, tak ti píšu, co jsem včera zjistila... Byla jsem se tam zeptat, pani na mě sice koukala jak na vraha, asi že jsem mladá a čekám miminko, ale já jsem za to ráda, tak ať mi políbí je tam od toho aby radila, ne aby soudila:-) Takže, když nepřerušíš studium, tak nemáš nárok na mateřskou, ale na rodičovský příspěvek, který dostaneš až po porodu, nejdéle do 3. měsíců, takže můžeš být 3. měsíce bez peněz a bude jim to jedno, nikdo se s tebou nebude bavit. porodné dostaneš po porodu, to je jasné. No a není nárok vybrat si délku, musíš jít na 4 roky, takže budu dostávat prvních 21. měsíců 7 600 Kč a od 21.měsíců do 4 let 3 600 Kč. S tím, že pokud žiješ s někým, s kýmkoli ve společné domácnosti a máte všichni dohromady víc, jak 12 000 Kč tak nemáš nárok na žádný přídavky na dítě ani na bydlení... takže vlastně nedostaneš nic i kdyby jsi byla na dlažbě. Oni normálně jsou úplně na hlavu, podporují to, aby jsi přerušila studium a šla na pracák, pak by jsi dostala víc peněz, přídavky a ještě by jsi si mohla vybrat. Já to nechápu. Včera mě to fakt naštvalo... Fakt je to postavené na hlavu, ostatně jako všechno. Já si na jednu stranu říkám, že jsem na tom ještě dobře, že přítel má relativně dost peněz, takže to musíme zvládnout, ale jsou lidi, který jsou na tom mnohem hůř... Pořád nadávají, jak se rodí málo dětí a populace stárne, ale dělají všechno proto, aby to tak bylo a mladý lidi neměli děti kvůi penězům. který ti nedají opravdu skoro žádný. No nebudeme se rozčilovat. Dneska si mimískové užijí asi pěknou diskotéku v bříšku kvůli rachejtlím a ohňostrojům, ale ublížit jim to snad nemůže. Já budu dnes doma, jen se půjdu podívat na ten ohnostroj. Strašně se na prďolku těším, bude to zase veselejší, být tři a nejen dva:-) Měj se krásně.... A zase se ozvy:-) Papa

In reply to by mimilinko

Ahojky... To vůbec nevadí,já se nedivím, svátky jsou vždycky náročné:-) Vánoce jsme si užili/y tak nějak jako každý rok, takže byly hezké.-) Dostala jsem pár věcí do výbavy, zatím tedy jen pro mě, ne pro mimi, žehličku, povlečení atd... udělalo mi to docela radost, to se nestratí:-) Tak to jsme na tom stejně, já mám také šíleně podrážděnou náladu poslední dobou, asi s námi mlátí hormony... Myslela jsem, že když mám ve škole volno, že si odpočinu a ono je to naopak....:-( Na pondělí v noci se mi šíleně motala hlava, nemohla jsem nic, sedět, ležet, chodit nic..... Nakonec jsem i zvracela, tak nevím co to bylo, ale dopoledne už mi bylo dobře.. No včera jsem se asi přetláskala, takže mi bylo opět zle, ale já jsem hodně plácala, to se musím přiznat:-(:-)Ale teď už to zase ok:-) Mimísek vesele kope, jen teď mám docela strach, jak mi bylo špatně, aby mu to nějak neublížilo:-( Dost o mě, co ty jaké jsi měla Vánoce? A jak se chystáš na oslavy nového roku? Já budu doma, odpočívat:-) Jinak dneska jsem byla poptat se na té sociálce... Tak až budu mít trošku víc času, tak ti napíšu, co jsem se dozvěděla... Jo a už máš vybraný kočárek? Jestli jo jaky? Mějte se zatím krásně a zase se ozvěte...papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky