Ahojky holky moje lednový další novinka

29.11.2009

tak a je to tady, Nelinka bude mít sourozence, jsem ve druhém měsíci. Mám obrovskou radost. Píšu až teď protože jsme přestěhovaný a nemáme ještě internet, takže hned jak ho doma budu mít slibuju že se vám ozvu. Tak se mějte zatím krásně a dejte za mě těm vašim dětičkám pusinky, papa

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak to moc gratuluji k miminku a preji krasne tehulkovani. :qu: :qu: :qu: :one: Kdybych uz nemela dva klucanky po peti letech(1/2004...1/2009),tak bych do toho take hned sla,ale ted si chci dat opet nejakou delsi pauzicku 6-8let a pak bych jeste jedno mimi chtela,tu vytouzenou :girl: ..... :C]]: Tak se mejte krasne a pohlad za nas Nelinku a i mimi v brisku. :a: :C]]:

http://www.prckoviste.cz/misanekkudlik

In reply to by IvanaVuova

...ted budu jen doufat,ze se nam ta cacorinka povede :C]]: ....partner ma uz z prvniho manzelstvi skoro 9letou dceru :°*°: ,se mnou nyni skoro 11mesicniho klucanka Misanka :°~°: a Kubicek( :°~°: bude mu 6let),ten je zase jen muj...ale nastesti si ti moji chlapaci padli do oka uz od zacatku,takze se berou navzajem za sve.Kubicek mu rika tatinku,tak jsem moc rada. :C]]:

Ahojky, obrovská gratulace! Já jsem teď už na konci 27tt a zatim zvládam všechno naprosto v pohodě, takže můžu říct, že neni čeho se bát :)
Hlavně ať jste v pořádku, přeji krásné těhulkování :a:

blaho tety z KLMM vy jste se zblaznily ne....to vam jedno dite nestaci :s: ,asi mate doma same andilky nebo ja to nechapu :s: .Ne ted k veci,moc moc gratuluji a preji krasne a bezproblemove tehotenstvi.Mej se hezky

No supr! Tak se pěkně rozrůstáme! Kdo další bude? No my, asi taky za půl roku na to vletíme! Teď nás bude čekat stěhování a zařizování baráčku, tak si to chci užít bez oteklých nohou ;) Přejí další krásné těhulkování :qu: :one: .

Ty vole, Ivčo, to je teda novinka. Každopádně gratuluju, evidentně jsi to chtěla. To bude záhul....

In reply to by Romanca

to máš pravdu uteklo to strašně rychle a budou větší a větší, nechtěla jsem aby Neli vyrůstala sama a když jí vidim jak se jí rozzáří očička když vidí malý dítko, tak si myslim že to bude fajn. Věřím že i ty za půl roku nebo rok zatoužíš po druhém ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

švagrová má právě 3letou holčičku a Neli když jí vidí tak je úplně u vytržení a kam se hne jedna musí být i druhá, je to fajn se na ně koukat, to mě asi lákalo nejvíc aby si měla skym hrát a nestála mi pořád s prominutim za prdelí, jak to má v oblibě teď :s: chytne mě vždycky za nohy a nechce se pustit potvůrka :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak v tom máš taky pravdu, taky už se nám stalo že jí neteř odstrčila a ona spadla nebo tak, holt jsou to děti, bude to mazec já vim, ale říkám si zvládli to jiní, tak já taky

In reply to by IvanaVuova

Ivčo, já taky nechci jedináčka. Ale bojím se budu zase muset 6 měsíců ležet a to by mi přišlo hrozně líto, že se nemůžu o Natalku postarat. Takže chci počkat ještě chvíli a navíc při představě že je mezi nima rozdíl rok a půl...brrr...bych zcvokla. Já si počkám na příští rok nebo pak ten další, to by bylo možná ještě lepší.

ahojky Ivanko, tak ti strasne mooooooc gratuluju :) , to je hezky.. to bude asi cervik vid? my se chceme snazit o druhe mimi az v lete :) , ale take je v planu :) Tak prejeu krasne tehulkovani.. pappapa Lenka

Ahojky moc gratuluju a obdivuju.My jsme únorový a druhé mimi plánujem ale zatím se teda na to vůůůbec necítím.Hlavně at jste zdravý pa :k:

ivanko ahooooj, :\x: :qu: :\x: jeeeeeee to je skveleeee! :qu: :qu: Obrovska gratulace a smekam, ze si to troufas :///: jeee to je fakt nadhera, tak na sebe davejte pozor :c: to budes mit doma veselo :^O^: :|P: :00: jak se citis? az budes moc tak napis vic ju, taky co nelinka a tak.. :a:

In reply to by Kyselinka

No tak veselo bude každopádně, ale snad to zvládnu, moc se těšim, jinak začátky byli krutý, celé dny mi bylo zle, ale už to začíná být lepší. Nelinka už je pěkné šídlo leze mi všude kam došáhne, chodí semnou radši i na záchod :s: ale zase na druhou stranu si dojde kam chce sama. a co ty a Madlenka?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky