Prochazky v zime

13.12.2009

Ahoj maminky, zajimalo by me, jestli chodite v zime kdyz mrzne s miminkama ven kazdej den a na jak dlouho a jak je oblekate (kolik vrstev, jakou deku na fusak atd).Muj 3 mesicni Samik byl venku vcera i dneska s babickou 2 hodiny, nevim jestli to neni moc, byl nabalenej, ale stejne se bojim aby mu neco nebylo, prosim poradte.Kuju :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

dekuju vam za prispevky, dozvedela jsem se, ze ho oblikam primerene, davam mu taky body s dl. rukavem, puncochacky, ponozky, mikinu, lehci kombinezu, cepicku a rukavicky.Pak sup do teplouckyho fusaku, kterej se ale trochu odchlipuje od telicka, tak ho pod nim prikryju slabsi dekou.A samozrejme nanoznik na kocarek a muzeme vyrazit :/;x: Az bude vic mrznout obliknu mu teplejsi kombinezku :)

bez obav choď i když je venku mráz.Dětem chladný vzduch nevadí,dobře se jim v něm spinká.Dcerka,když byla miminko,tak jsem ven chodila za každého počasí.I když mrzlo.Oblíkala jsem ji takto:
- body s dlouhým rukávem
- bavlněné tričko
- svetřík nebo mikinku
- dupačky
- kožíškovou kombinézku
- rukavičky a čepičku
- do kočárku fusak a teplou deku
Když bylo velmi chladno a slušně mrzlo,dekou jsem ji mírně nadkryla,aby nedýchala příliš ledový a mrazivý vzduch.Vždy celou dobu v kočárku prospinkala a nevzpomínám si,že by byla studená a nebo naopak spocená.Lenka

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ono hodně záleží na typu kočárku, jak jsem psala výše...Taky jsem do Pegu oblíkala míň...

Ahoj býváme tak 2xdenně hodinku venku malá má 4.5 měsíce dávám body s dl. rukávem, štramplíky nebo dupačky, teplejší mikču a kalhoty, kombinézu a čepičku v kočárku mám deku a ještě jednou jí přikryju a ještě jí zadělám celý kočárek. dneska bylo -2 a byla teploučká jen tvářičky studené.

ahojky, syn má sice už rok, ale narodil se 30.října 2008 a ven jsme chodili i 5-6x za den. co doma, že? byli jsme venku i dvě hodiny někdy i dél. Pokud ho teple oblečeš tak venku může být i ty dvě hodiny. ale není dobré chodit, když je ráno strašná zima a je i velká mlha, to se miminkům špatně dýchá,... malého jsem oblékala: bodíčko s dl.rukávem, punčocháčky, svetýrek, teplou čepičku, rukavičky a kombinezku a šup do kočárku, ve kterém byl fusak, malého jsem zakryla teplou dekou a zapla fusak+ ještě zapnula ten nánožníčeknebo jak se to jmenuje jak bývá na hlubokých kočárkoch. snad jsemna nic nezapoměla. někdy když byla fakt zima, tak jsem dávala, na bodíčko ještě tenkou košilku, ale vždy se mě pak stalo, že když jsem malého vyndávala z kočárku tak byl spocenej, tak jsem košilku přestala dávat. když bude mít studenou pusinku tak to nevadí, záleží na hrudníčku nebo zkouej i třeba ručičky,...

ahoj tak to taky nevim,malej je venku taky denne ,kdyz nejdem ven tak spi dve hodiny na balkone,davam mu body kr.rukav tricko dl.rukav mikynku,punčochacky a kombinezku a samozdrejme cepku a rukavice a je ve fusaku a nahoru jeste davam deku neni nijak moc tepla ale na vic vrstev slozena...vzdycky ma jen trosku studeny tvaričky a nosanek,ale ve fusaku ma teploucko.Tak snad to staci,ale jeste si taky prectu co napisi jine mamky,jestli dat radsi jeste vic vrstev.

Ahoj já o tom dneska zrovna taky přemýšlela bojím se nechat malýho (taky tři měsíce) dýl venku. Má na sobě bodýčko s dlouhým ruk., teplý punčošky, kombinézu a dávám ho do fusaku a přes kočár ještě pláštěnku. A nechávam ho venku tak kolem třičtvrtě hodiny...Ale taky nevím

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka