Porod do vody

07.12.2009

Ahoj maminky.
Máte některá z Vás zkušenost s porodem do vody? Já jsem donedávna byla rozhodnuta, že budu rodit do vody, ale jak mě na posledním ultrazvuku oznámili, že můj chlapeček bude mít dost velikou hlavičku, tak mám teď obavy takhle rodit.Při tomhle porodu se neprovádí nástřich, tak se bojím abych nebyla rozškubaná :#o: .
Děkuji za odpovědi :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, ja jsem taky moc chtela rodit do vody, ale jsem z Bohunovic (mezi olomouci a sternberkem) a jak ve stbk tak v OL se rodi ve vode (predtim, nez zacne chtit jit miminko ven, musim z vany ven a pokracovat v normalnim porodu) ale do vody ne, to pry se dela jen malokde nebo ve vetsich porodnicich. ale miminku se nic nestane, ale ja si myslim, ze i kdyz bude mit prcek vetsi hlavicku, ze te maximalne z vany vytahnou a nastrihnou te venku a budou v porodu i venku pokracovat a do vody te uz asi nevrati.... Ale nejlepsi je se zeptat primo v porodnici asi. :-)

Ahojík, to by mě taky zajímalo, já jsem zatím jen 10+2tt a vážně přemýšlím o porodu do vody.. Jak moc je to rizikové? Co u porodu do vody hrozí? Nemůže se miminko utopit? :#o:
Slyšela jsem, že porod do vody je i míň bolestivý než klasický porod, což je pro mě velmi zajímavé :dance:
A moc s emi líbí, že manžel může být celou dobu se mnou, sedět za mnou, hladit mě a objímat :one: Přejeme si to všechno prožít společně.. :C]]:

In reply to by BettyBoop

Ahoj taky přemýšlím o porodu do vody,co jsem zatím četla tak ženský co rodily do vody tak byly mooc spokojený a jinak už rodit nechcou,ale nikde jsem nečetla jestli je to vhodný i pro miminka co mají větši hlavičku.Nejlepší je se asi zeptat odborníka.Já se budu ptát dr.zítra,jaký má názor rodit do vody :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky