V 8 týdnech příkrm Nutrilon1 HA,aneb,konečně spinká...

12.12.2009

Ahojky Holky!Je nám v úterý 8 týdnů a už má malá příkrmy protože pořád řvala a nespinkala přes den ani hodinu .Začala jsem jí dávat příkrmy a konečně přes den spinká...Moje doktorka je ryze přírodní a moc to nedoporučuje ...Neuděla jsem hloupost?Já si myslím,že to má z hladu a evidentně to na ní funguje.Malá přibývá už máme 8 kg,ale prostě jsem měla dojem ,že jí to nestačilo...Po svém mlíčku jí dávám ještě 40ml Nutrilonu...Taky jste to tak některá měla?

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Janullinka

Ahoj no jsme se tady všechny divily té váze :s: může mít třeba spurtík takže chce víc papat do týdne by to mělo přejít a nebo to jsou ty prdíky používáš nějaké kapičky nám teda pomohly jen na chvilku a zabral u malého jen fenykloví čajík .Jestly ti přibívá na váze tak bych jí zatím nedokrmovala jestly si myslíš že máš mín mlíčka tak to chce hlavně kojit klidně co 2 h ve dne a co 3 h v noci po kojení můžeš ještě odstíkat aby jsi podpořila tvorbu mlíčka hodně pít a odpočívat a hlavně kojit kojit aby se zvíšila tvorba mlíka. ;) :a:

8 týdnů a 8 kilo? tak to určitě hlady neplakala!!!!
to jí stoprocentně bolelo bříško... tahle ji jen překrmuješ a ještě přijdeš o mlíčko!

Teda Janulinko,8kg v 8týdnech,to je až dost.Určitě nepřikrmuj ať z ní nemáš otylku a s tím spojené problémy.... :(

cože??? :jawdrop: nepřepsala ses?? Heleď, v šestinedělí jsou dva spurtíky, my je prožili dost brutálně, kdybych nevěděla o co jde, taky jsme na um...vydržela jsem, i když to bylo na cvokhaus...

Ahoj tak jestly má malá 8kg v 8týdnech tak určitě nebrečí hlady .Není možné že jí kojíš až moc často a trápí jí prdíky jestly kojíš dřív jak za 2h pravidelně tak se jí natrávené mlíčko míchá s novým a dělá to neplechu .

Počkej to jako 8kg v 8týdnech? Malýmu je 8,5měsíce a má 7,5kg. Já bych jí ten Nutrilon nedávala, bude ti po něm strašně přibírat a mlíčko jí očividně stačí. Třeba pláče že jí bolí bříško.

vy mate 8kg v 8 tydnech??? :jawdrop: evidentne byl problem nekde jinde! spinka proto ze si zaplacla. ale jak chces. pokud vazi tolik kolik rikas, tak ji to rozhodne stacilo.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka