autosedačky baby point 9-25kg

23.11.2009

Máte s nimi někdo zkušenost? Myslím konkrétně zenith a fenix
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=27644964&tab=2
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=25337009&tab=2
Připadají mi docela za rozumnou cenu, jen jsem nepochytila, jaký je v nich rozdíl a taky je mi trochu divné, že je skoro nikdo neprodává použité - tak mám strach, že to nepřežily *3*

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tuhle diskuzi jsem chtěla otevřít, ale našla jsem tu vaši, tak se přidám. :) Chtěla bych se zeptat, jak funguje zapínání u pásu. Jde to lehce zacvaknout? Mám zatím půjčenou starší sedačku od kamarádky (jiná značka) a tam to jde strašně těžko.

Také jsem nad nimi uvažovala. Když už, tak Fénix. protože Zenith nemá dole ten plast, kudy se pak potáhne pás, až bude dítě větší a bude se poutat pomocí něho a prý se to tam pak od něj dost ošoupává. To Fénix má úchyt nahoře i dole v tom ďolíku. Jsem tedy jen někde četla od jiné maminky doporučení, že si máme koupit sedačku s těmi plasty. Tak posílám info dál :-)

In reply to by Norka46

Ahoj, mi máme zenith, museli jsme ji oprat, protože se maličká poblinkala a trošku sem tam pustila chloupek, podotýkám, že jsem prala ručně a nijak nedrhla! :-(
No a až bude větší, stejně se bude poutat do pásů, které má sedačka neee?? Protože pásy z auta drží sedačku, takže se jimi nemůže poutat, to mi nějak neštymuje????? :? To nevím, kdo ti to radil??
Možná mají ještě jinou verzi, která není vybavena 5-ti bodovým pásem, ale na obrázku máte teda jiné!

naše malá tuhle, ale v červeném dostane od ježíška. A vypadá dobře. Je polohovatelná, potah je příjemný. A holky ji tady taky chválí ;)

Ahoj, tak mym mame Babypoint ale music, rozdil je snad jen v tom nazvu a obrazku co maji na sedacce. A koupili jsme ji proto ze ma dobrou cenu a ne prehnanou a je fakt dobra. Mekoucka, ma pratelny potah, je polohovatelna. Maly je v ni spokojeny. A my jsme spokojeni taky. A koupila jsem ji na doporuceni holek co jsem se ptala taky tady a muzu fakt doporucit dal. :one: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky