Mamušky ozve se některá?

11.12.2009

Mamče,jak jsem již včera psala malá byla na hexe a první dávce Sinforixu.Večer měla 39tky teploty.Dla sem ji Nurofen ale kleslo to o prár stupínků.A pořád mám 38,3°C....Mám ji dát ten Nurofen znovu?A nebo Čípek?Musíte mi poradit jsem fakt mimoň stohodle.A nebo ji nechat tak?Včera večer se najedla v 6,a jedla až dneska v 10...po hodince to všechno vyblinkala ven...Ted se zase najedla a tak budu čekat,koukala sem ji na zadeček a zarudlé to nemá...Já fakt nevím....Prominte mi že se ptám jak blbec ale fakt tomu nerozumím a nerada bych ji nějak ublížila.Moc vám všem děkuji

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:potlesk: a bobík má klid, šikovná mamka :alert: :papa:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak už to bývá..tak šup mamko do postele :smile:

malá jednou měla taky vyšší teploty..přášky na snížení nebyly moc účinné tak jsem jí dělala studené zábaly..bylo 11večer..po každé když jsem na ní dala ten studený ručník tak chudák plakala, ale po 45 minutách teplota pěkně klesla..jednou jsem jí taky sprchovala ve studené vodě, protože ručník měla po chvilce vařící a měla halucinace (39,3) ..a zabralo :angel: Tak ať též pomůže :one:

Ahoj, naše Dr nám doporučila při takhle vysoké horečce dát rovnou 5ml nurofenu, což znamená dvojitá dávka, normálně se dává 2,5ml. Tak jsem to tak dělala pokaždé, při horečce a ta mizela. My teď měli taky tuhle kombinaci vakcín a přesně to samé. Horečka 39,4 stupně a tak jsem mu šoupla 2 Paralenový čípky (2x 100mg) a za chvíli to začalo klesat, přes den měl už jen do 37,5. Na to už dostal jen ráno a večer 2,5ml nurofenu a byl klid!!! Ale šok z takový horečky byl pořádnej, pálil jako kamna. První syn měl očkovanou Hexu a Prevenar a nic mu nebylo... :n:

Ahojky,kolik máte kilo?Zkus ji dát Paralen čípky,ty jsou od 7 kg a prý jsou dost účinný.Ať je brzo líp :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ten čípek dávají skoro všichni a nikdy jsem neslyšela že by to snížilo účinnost očkování.Když máte takhle velkou teplotu tak bych ji ho určitě dala.Já bych se nebála.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak hlavně že ten paralen zabral.Pro mě by taky bylo přednější kdyby se Ondráškovi ulevilo.My jsme byli už na dvou Hexách a naštěstí nám nic nebylo(ťuk ťuk)ale kdyby něco tak paralen rozhodně dám.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak já bych paralen nedávala....Malá snesla první vakcíny dobře a při čtvrté hexe jí vyletěla teplota na 4O rovných...mazali jsme na pohotovost. Ráno jsem to volala doktorce a ta mi skoro nadala, že paralen snižuje účinnost toho očkování. Prý to bylo i v televizi. Podle ní brufen (nurofen) a zábaly. Na druhou stranu před rokem mi doporučovala čípky. Tak nevím, ale pokud zvládáte sirupek, tak bych asi dala ten. Ať jste brzo fit.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka