Přetáčení 6. měsíčních zlatíček??

11.12.2009

Ahojky, chtěla bych se zeptat, jak se vše dětičky přetáčí?Náš Kubík se na Bříško začal přetáčet 2 týdny před půlročninami :) , ale 24.12 mu bude 7 měěsíců a nepřetáčí se na záda. Když ho přestane bavit být na bříšku, tak se začne vztekat a brečet a vydrží to dokud ho nepřevrátim :00: Sice občas se mu povedlo, že se překulil, jako kdyby válel sudy, ale to mi přišlo, že spíš byla náhoda. A ještě se rovnou zeptám, jestli vám dětičky už sedí?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, tak u nás je to naopak. Malá se z bříška na záda přetočí-když teda neni líná-to potom začne ječet, ale ze zad na bříško jen do půlky. Buď v pohodě. Uvidíš že ze dne na den zjistíš jaké udělal pokroky. chce to jen čas..

ahojky, bych byla úplně v klidu, každé dítě je jiné. Moje Kačenka se začala na bříško přetáčet v 7 měsících a na záda s jí to zatím povedlo jednou a taky ječí, ať jí otočim, když jí to přestane bavim a sed? To jako má ráda, protože se může koukat, ale musím jí držet, jinak se zkácí.

Ahoj, Matesovi bylo včera půl roku a na bříško se přetáčí asi měsíc a půl. Na záda se přetočí občas, ale moc ho to na nich nebaví, takže nemá důvod se otáčet. Teď trénuje lezení po 4, ale ještě mu to moc nejde a při snaze zkoordinovat ruce a nohy se vždycky rozplácne jako žába :D to ho samozřejmě naštve, po pár pokusech se začne vztekat a je po trénování :00: Sám se ještě neposadil, takže jsem ani nezkoušela jestli sedět umí.

Ahojky Lucinko, náš Simonek už se vesele přetáčí už od čtvrtého měsíce, leze pozpátku a sedět celkem umí, ale musím ho pro jistotu přidržovat. Na tvém místě bych se moc neznepokojovala, přece jenom je každé miminko jiné, dřív či později to či ono objeví. Moje známá má stejně starou holčičku a ta se začala přetáčet zhruba ve stejném věku jako tvůj Kubík. Některé dětičky jsou zkrátka trošičku pohodlnější.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky