Mamušky potřebuju poradit....Tak prosím

10.12.2009

Mamče,dneska byla Terezka na 1 očkováním (5měsíců)Dostala Sinforix a ještě nějaké očkování.Má po tom 39tky teploty dala sem ji 2,5ml Nurofenu.Neudělala sem něco špatně?Malá ještě teploty nikdy neměla a mám první miminko,takže mamka bez skušeností.Jak dlouho ty teploty budou?Poradte mi prosím....Moc vám předem děkuju za odpovědi.Tak doufám že mi tady aspon jedna maminka odpoví...

nám ještě dr. při prvním očkování předepsat diazepam, že kdyby měl teplotu nad 38,5, tak dát třetinu, aby se vyhlo případným feb. křečem.
jinak nurofen je určitě v pořádku, nevím, jak je tam dávkování, ale to jsi si jistě přečetla. ještě chvilku vyčkej, než teplotka sleze, chvíli trvá, než začně působit ;)

děti po očkování můžou mít horečku, to, že jsi ji dala Nurofen je v pořádku, taky se může dát paralenový čípek, na pohotovosti mi poradili srážet horečku tak, že tyhle dva léky budu dávat po třech hodinách, protože nurofen můžeš dát až po 6 hodinách, to samý čípek, ale prostřídat to jde, ale to je spíš pro případ až bude malá nemocná, nebo ti nepůjde srazit horečka. Nurofen vám určitě zabere, myslím, že teplotu nebude mít dlouho :one:

já mám taky první dítko, teploty budou jenom dneska, udělala jsi dobře že jsi ji dala nurofen aspoň se vypotí a hlavně zklidní a bude spinkat, zítra by to už mělo být dobrý, my jsme při první dávce měli taky teploty a pak už ne, tak hlavu vzhůru

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka