Máte někdo zájem?

10.12.2009

Milé maminky :k: vím že už některé máte vybavičku hotovou, ale jestli má někdo zájem můžete se podívat sem. Nahromadilo se mi spoustu věcí a stále mi nosí další já už mám vybráno a stejně budu muset spoustu věcí zas prodat. Jak se dozvím pohlaví tak budu přikládat další. Věci jsou zachovalé , co se mi nelíbilo rovnou jsem vyhodila, ale ostatní ještě poslouží. Nechci na tom vydělat proto ty ceny jsou tak nízké. Když si nic nevyberete aspoň děkuji že jste se podívali. :\x: :\x: Přeji příjemný večer :a:
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=59780

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Looorinka

Ahojky :k: ještě se mi tam neukázaly, moc nejsem spokojená stou bankou strašně všechno trvá a pak jak se to tam ukáže tak to má třeba dva až 3 dny starý datum. Ale věřím že to dojde v pořádku, nejsou to tak závratné cifry co by mě zničili :s:

Ahojky,já si objednávám věci po1.Nechala jsem u každé věci vzkaz,že bych o to měla zájem.Omlouvám se,ale nejsem v tom ještě zkušená.Možná se to dělá jinak ,tak prosím o trpělivost se začátečníkem. :///:

In reply to by Looorinka

Já se také ze začátku nevyznala, ale už se to dá , mám ráda ukce nedávno jsem vyhrála postýlku krásnou i s madračkou a držákem na nebesa za 500kč což je super a ještě ktomu ta postýlka je novější s obloukem na boku no prostě bezva kup i manžel měl radost

In reply to by babinka

Už je pozdě vážně jsem je vyhodila. Tak příště stejně jich bude ještě spoustu. Každý mi říká že se toho chce zbavit tak se mi to tu hromadí. :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka