muze se dat pulrocnimu diteti neco na kasel???

10.12.2009

ahoj, mala je nastydla a je to dost hruza, vubec uz druhou noc usnula misto v 19 ve 2 rano. :( a pije jeste hur nez obvykle. Ryma se mi zda, ze trochu ustupuje, ale ted docela kasle. Dava se na to neco u takhle malyho ditete? :#o: V lekarne jsem se zatim neptala, protoze s ni nechci chodit ven...diky

diky, uz tak nekasle, tak to asi zvladnem bez leku. snad to kojeni prece jenom pomaha, ze kdyz uz neco chytne, tak ze se ji to tak dlouho nedrzi. :a:

Matýsek teď bere na suchý kašel Sinecod kapky, jsou od 2 měsíců. Jsou na tlumení kašle. A docela pomáhají. Na vlhký kašel je lepší něco co hlen zkapalní a usnadní vykašlávání, třeba Mucosolvan junior sirup. Vlhký kašel se tlumit nemá, zůstával by v průduškách hlen a můžou se v něm množit bacily.

Ahojky, určitě jo. Nám doktorka napsala Stodal a to bylo Matýskovi 3,5 měsíce. Tak si buď dojdi k doktorce nebo ti poradí v lékárně. Brzo se uzdravte! :a:

Určitě.Jen jde o to jakej kašel má.Jestli suchej tak bych dala mucosolvan sirup a jestli ten hnusnej hlenovitej dávivej (mlíko ho ještě zhoršuje páč zahleňuje) tak nám teď dr. napsala stoptusin kapky.Sou sice hnusný ale pomohly téměř okamžitě.Nebo i hedelix.Zeptej se v lékárně určo ti něco daj.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka