pohlaví

09.12.2009

Ahojky maminky chtěla bych se vás zeptat příští týden jedeme na genetiku do brna to budu mít 14týden a chci se zeptat už mi tam řeknou pohlaví miminka nebo je to brzo?

Ahojky, mám tady paní doktorka řekla co to asi bude. Nicméně, u tohoto screeningu je důležitější ať je miminko zrdavé a v pořádku s pindíkem či bez něj.... Držím palečky, Gabka.

V Brně na Veveří je perfektní pan doktor Vlašina, kdyby jsi měla štěstí a šla k němu, buď jsi jistá, že ti pohlaví opravdu řekne!!!! Je skvělěj a dokonce co já znám maminky, už v tom 13. týdnu se nespletl snad nikdy!.-))) Tak hodně štěstíčka a zdravé mimčo!!!! páááááááá

Ahojky my sme tam byli 13+3 na Veveří a řekli mi že je to chlap...samozřejmě to mám ale brát s rezervou... teď jsem 23+6 a chlapeček to je na 100%
Ae když si to tady tak čtu tak sou tady i takový u kterých se spletli...takže to je asi u každé jinak...ksaždopádně za zeptání určitě nic nedáš myslím že tam jsou docela porfíci...
Ale doporučuju se vyhnout droktrce dělá asi 3 min. utz nevím přesně jak se jmenuje... a rovnou si říct že chceš jít k dr. Vlášímovi nebo tak nějak ten ti udělá krásnej a dlouhej UTZ :ww:

ono záleží pokud je to chlapeček a je dobře natočený tak to jde vidět brzy muj dr.to věděl už od 12tt,ale řekl mě to až v16tt jsme vyděla krásně pindíka on ho viděl už vtom 12tt,ale řekl,že mě to neprozradí kdyby se náhodou spletl :///: a ve 20tt na velkém ultr mě to potvrdily i do papíru,že čekám klučíka.

Ahoj, já bych na to teda moc nesázela. Mojí kamarádce řekli pohlaví kolem 15 tt a pěkně se sekli. Doma měla kluka a doktor, že zase čeká kluka, chudák to obrečela a najednou ve 20 tt se doktor začal kroutit, že je to asi holka a byla. Raději počítej, že ti to neřeknou, ale třeba to bude dobře vidět. Uvidíš.

Taky si myslím,že je to asi brzo,ale kdyby Ti dělali amnio,tak jo,to se bere podle počtu chromozomů,myslím. například já jsem živej důkaz,že je potřeba mít spolupracující dítko,jsem už 29tt a snad by to měl být na 80% chlapečekm,ale pinďu nukdo neviděl,takže vim vlastně prdlajs :D příjemný těhu a ať je vše ok ;)

me to tam rekli az v 21tt ale ja jsem se vlastne driv neptala pac jsme to napred vedet nechteli... ale stejne si myslim ze to bude jeste brzo

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky