11.týden

04.12.2009

Ahoj holky, tak my už jsme dneska 10+2 ale teda holky, mně se vám tak změnily chutě, to ani neni možný. Každý ráno a navečer je mi špatně, žaludek mám jak na vodě, někdy mě to už dohání k slzám,protože se pořád dávim. Nakonec z toho nikdy nic není,ale je to dost nepříjemný. Nesnesu čokoládu a sladkosti,které jsem doteď milovala, už ani pořádně nevim,co mám jíst,aby mi nebylo pořád špatně, ale o tom to asi neni. Na kontrolu jdeme až 18.12., takže za dva týdny a už se nemůžeme dočkat, až prcka oba uvidíme.Máte taky žaludek na vodě? Jinak pohodové těhulkování všem

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, ženem se do 12 týdne a zatím jsem zvracela tak 4, což je super...Doufám, že to tak i zůstane, zatím se držím a jím tak nějak všechno. Do 10 tt jsem nemohla ani cejtit kafčo a teď jsem příteli zakázala se vonět :-), je to strašný, když jdeš do koupelky a tam je navoněno...tak se chudák musí vonět až v práci :-)

In reply to by Monica

ahojky, no tak to jsme na tom uplně stejně, přítel mi koupil kafe bez kofeinu, protoze jsem hodně kafovala,než jsem otěhotněla, ale já ho právě jak píšeš nemůžu ani cítit...parfémy taky nemůžu cítit, pořád mi někde něco smrdí, mám pocit,že se asi ze všeho pob...i když jsem to zatím vždycky ustála...ale mám to uplně přesně jako ty :-)

In reply to by Monica

no bříško mi začíná vylézat, kdyby se na mě někdo hodně soustředil,tak si toho všimne,ale protože nejsem uplnej diblík, neni tak nápadný. Do práce zatím chodím a ještě chodit budua,ale vlastně ted budu trochu odpočívat,protože budu pracovat do konce týdne a pak až po Novém roce. Bydlím v Severních Čechách, v Bílině u Teplic.Jak to máš ty?

In reply to by Monica

no bříško mi začíná vylézat, kdyby se na mě někdo hodně soustředil,tak si toho všimne,ale protože nejsem uplnej diblík, neni tak nápadný. Do práce zatím chodím a ještě chodit budua,ale vlastně ted budu trochu odpočívat,protože budu pracovat do konce týdne a pak až po Novém roce. Bydlím v Severních Čechách, v Bílině u Teplic.Jak to máš ty?

In reply to by Monica

no bříško mi začíná vylézat, kdyby se na mě někdo hodně soustředil,tak si toho všimne,ale protože nejsem uplnej diblík, neni tak nápadný. Do práce zatím chodím a ještě chodit budua,ale vlastně ted budu trochu odpočívat,protože budu pracovat do konce týdne a pak až po Novém roce. Bydlím v Severních Čechách, v Bílině u Teplic

In reply to by Kamka02

se pomalinku zvětšuje, ale pod oblečením to není moc vidět...Chodím taky do práce, chci v práci zůstat co to půjde, protože bych se doma asi nudila.A co už koukáš po kočárkách a výbavičce??Postýlka a tak??Já už mám tak napůl vybranej kočárek, konzultuju to se švícou, která má roční holčičku a tak mi radí, kterej je dobrej a kterej je lagric, protože kolem kočárků lítala myslím půl roku, a to by mě nebavilo :-)

In reply to by Monica

já ještě na výbavičku ani na kočárky nekoukám, nechci to zakřiknout a necítím se uplně optimálně,takže na to nemám ani pomyšlení. Jsem ráda,že přijdu z práce domů a můžu se natáhnout a odpočívat, není mi nic moc. V týdnu neudělám vůbec nic,protože jsem unavená, tak jedině o víkendu se snažím dát do kupy barák ale nechce se mi, celkově jsem zlenivěla, jsem unavenější a už aby bylo to nejhorší za mnou. Kdy jdeš na další kontrolu?

In reply to by Kamka02

měla jsem v nouťasu Trojskýho koně-vir, tak jsem tu chvilku nebyla :-), na kontrolu jdu příští týden ve středu a nechám si udělat fotečku :e): Pořád se mě drží rýma a jiný kapky než Otrivin, neb o Olinth nezabíraj, ale doktorka to povolila, tak doufám bude vše v poho...Co ty? Kdy Tě čeká další kontola??A máš se líp??Nebo pořád unavená??V sobotu se musím vydat do Brna, nemám ani jeden dárek a Vánoce jsou na krku :$$:

In reply to by Monica

no vánoce mi ani nepřipomínej, protoze začínám s vánočními nákupy, nesnesu ty davy lidí, teď jsem trochu agresivnější než předtím,takže to ty lidi asi pozabíjim :-). Já jdu na kontrolu příští pátek, jdeme oba s přítelem, budu 12+2, tak se moc těším. Byla jsem zatím na dvou UTZ, vše bylo v pořádku,posledně mi brala krev v 9tt, na výsledky jsem volala,jsou v pořádku,ale blbka jsem se nezeptala,na co mě testovali, tak se musím zeptat. No jsem trochu nervní,jak to celé dopdane, ke všemu,když tam jde se mrknout i taťka, jsem zvědavá,jak bude na svoje dítě reagovat. Líp bych řekla,že mi je,ale někdy je mi stejně zle, hlavně při brzském ranním vstávání a zle je mi hodně často večer, jsem dost unavená,takže chodim spát brzo a spim jak špalek (až na to běhání čůrat, to chodim i 3x za noc). Zrovna včera večer jsem si večer pobrečela, že je mi zle,že chci,aby mi bylo už dobře...ale vcelku líp než dřív mi je...co ty, jak to máš ty?

In reply to by Kamka02

krev mi brala v 10tt a testujou maminy na HIV, různý ty jejich zkratky a taky musí zjisti jakou máš krevní skupinu, kterou pak budeš mít napsanou v průkazce.NO s čúráním to mám podobně, za noc taky tak 3x a ještě krom toho mám teď rýmu, tak piju pořád čaje a vody a tak se to čúrání ještě znásobí :j) .Jinak zvracela jsem za ty necelý 3 měsíce tak 4x a teď mi bývá občas špatně jak na zvracení, ale nezvracím.Od kud jsi?A kolik ti je?No a ty Vánoce, já ty lidi asi taky postřílím, protože někdo pořád plače a já jsem naopak neuronila za tu dobu ani jednu slzu, zato jsem pořád podrážděná, všechno mě vadí, vytáčí, ale úplněj agresor NEJSEM :-), no jo hormony :C]]:

In reply to by Monica

Bydlím kousek od Teplic v Severních Čechách, chodím darovat krevní plazmu,takže vím,že jsem AB+, takže RH je +,tak by to mělo být v poho. Průkazku mi dá právě ten příští pátek,tak se moc těším. Já nezvracela ještě ani jednou, i když pocit na zvracení mám dost často, naposledy včera večer. Jinak je mi 30 a když budu rodit,tak mi bude 31, je to naše první mimi.Já jsem taky podrážděná, taky mi všechno vadí, to jsme na tom stejně...co naděláme s hormonama...v kolikátym týdnu vlastně jsi? Já jsem dneska 11+0

In reply to by Kamka02

u mě přebývá už 12tt+3.. tak to jo, já teda nevím, jakou mám krevní skupinu, tak jsem zvědavá.Taky dostanu průkazku a hlavně se těším na fotku mimouša, to půjdeš o 2 dny pozdějš na kontrolu jak já, tak mi pak dej vědět, jak jste s prckem na tom.JU?Určo to bude v poho, ale i tak mi můžeš napsat nové dojmy :dance:

In reply to by Monica

určitě napíšu, ty mi taky hned napiš,až půjdeš z kontroly,abych věděla, jak na tom jste, ale určitě skvěle. Já mám trochu obavu, to je asi normální, všechny máme strach o miminko...tak to jsi o týden víc než já, to je supeeer, to by ti možná už mohli příští týden říct,co to bude,ne?nebo to nechceš vědět?

In reply to by Kamka02

ještě nebudou vedět....říká se to tak ve 20 tt..ale vědět to s přítelem chceme, abychom věděli, jakou barvu kočárku pro :cc): koupit, je to fakt, každá se bojíme o mimouša, ale snažím se to moc nějak neřešit a dny prožívat tak nějak normálně, i když úplně normální dny nemám, ale snažím se. Kdybych podlehla strachu, aby se mimoušovi něco nestalo, tak nevyjdu z domu...

In reply to by Monica

mám přesně ten samý názor, snažím se nemyslet na to,že by mohl být nějaký problém, tak věřím,že prostě nebude, že čekám krásné zdravé miminko. Ted jsem zrovna četla ve 13. týdnu se tam Carsynka ptá,jestli jí doktor ve 14tt řekne,co to bude, jsou zajímavý ty různý zkušenosti. Já se na to chci doktorky příští týden zeptat,i když počítám s tím,že si poklepe na čelo, že je to brzo,ale to neva, za zkoušku to stojí,když tam budu mít chlapa :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka