tak aby ste nerekli....

19.12.2008

.. tak vam pisu :) dnes sem byla na kontrole na gynde a mam vse v poradu !!! jupiii... Jinak moje mama musi ted drzet belepkovou dietu .. coz oto neni to tak strasny jo ale kdyz se byla kouknou tolik stoji jeden bezlepkovy chleba co ma 400g tak myslela ze chcipne - 93kc!!!!! tak rikala ze na to prdi ahold bune na bramborech a ryzi :s: jinak Rozinka je uzasna ted se naucila bďa bďa a naucila sem ji delat na Deisy mala - krasne ji hladi :) jinak nic moc.... tak cuz

Ahoj holky,
probůh, jen nekupujte ten hotový chleba!!!! Je hrozně drahý! Kupte si tu mouku, Mix B od Schara, k dostání v DMku. Je taky drahá jako prase, ale dejí se zní upéct 3 chleby, uplně v pohodě. A to říkám i těm, které nemají domácí pekárnu. Dá se pěkně upéct v troubě. A má krásnou křup.kůrčičku ;) Ale pekárna je taky obrovský pomocník, zvlást když člověk nemá čas. Prdnete tam suroviny a za cca3 hodinky je chlebík na světě!
A ta Schar je uplně nejlepší, veřte mi. Mám dietu od 3 let a vím, jaké mouky dřív bývaly. Hodinu po upečení se to "pečivo" ani nedalo jíst. Tenhle chlebík vydrží až 5 dní. A je opravdu dobrý, baští ho i přítel ;)

KDYBY NĚCO, KLIDNĚ SE ZEPTEJTE - NA RADY, NA RECEPTY, NA STRÁNKY S BEZL.POTRAVINAMI, PROSTĚ NA COKOLIV ;)

Tak to je super, že jsi OK :) a malá je šikovná... o té dietě bohužel nic nevím, jen to, že se na ni můžou jíst moje oblíbené hnědo oranžové arašídové křupky ... :s:

no zapomněla jsem dodat - celiakie je dieta, na kterou stát přidává nejvíce peněz - opravdu na ni stát doplácí!!! tuším okolo tří tisíc korun měsíčně!!!

(poznámka pod čarou - pouze těm, kteří nedosahují životního minima. kdo nedosáhne životního minima, tomu stát do životního minima doplatí, tudíž životní minimum má. komu že stát doplácí a dotuje bezlepkovou dietu?)

Ahojky, tak ať si mamka koupí nějakou obyč domácí pekárnu a v DMku prodávají už hotovou směs na bezlepkový chleba a může si ho dělat sama. Tak to dělala jedna holčina co tuto dietu ty měla a ležela semnou v nemocnici, manžel doma upekl chleba a přivezl jí ho.

Pellullinka

jinak se tu pripojuji...muj znamy ma taky celiakii a ty suroviny jsou tam fakt drahy.Jsem cumela,to uz je levnejsi byt diabetik a v obchodu toho koupis vic,maji tam vic vyrobku...tak zkus mrknout na net,treba na nem bude vic info,nez ti tu dame my

Ahojky chtěla jsem ti jen říct jestli u vás máte poblíž DM drogerii tak at tam mamka koukne.Vedou docela dost výrobků pro bezlepkovou dietu ceny jsou sice vyšší ale aspon né že by za chleba dávala 93 kč.A ještě když vemu v potaz že když nasbíráš 15 bodů tak získáš slevu 10% na nákup tak ušetří pár korun. :a: :a: A to se vyplatí :s:

Cauky :a:
Tak to je docela mazec :00: bych se na to taky vyprdla,tolik penez a jen za chleba..
Rozik je sikulka.Natalka se naucila delat nene a do toho hybe hlavou :n: Jinak lozi vsude mozne,je uz docela rychla :)

je lepší si ten bezlepkový chleba péct sama, i když i tyhle směsi jsou hrozně drahé. je to jenom o tom se naučit... mám známou na bezlepkovce, a často jsem jí něco kupovala, takže vím, že možností je docela dost

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky