31+2 a zprávy z poradny

09.12.2009

Ahoj všem :*[]:
tak jsem byla včera v poradně a na UZ.... Nejdřív proběhlo UZ vyšetření u mé paní dr., která povídala, že si mimíska nejdřív přeměří a pak si ho spolu prohlédneme... No a tety představte si, že už konečně víme, kdo u mě v bříšku bydlí - je to :°*°: malá Madlenka (teď jsem to poznala 100% i já) - takže to můžeš Andělínko v seznámku už snad přepsat!!! Je to holka šikovná - už je hlavičkou dolů (snad tam takhle už zůstane) :qu: Jen mě zaskočila paní dr. s tím, že je moc malinká, váží jen cca 1100g, což prý odpovídá tomu, že je o týden mladší, ale prý to není zase taková tragédie - bude asi celkově malinká a porodní váha napřekročí asi 2kg (prostě malé mimi). Pro jistotu se rozhodli, že jí budou teď přeměřovat častěji, takže jdeme na UZ ještě 22.12. a pak 28.12. - tak uvidíme. Jinak má vše OK a proporcionálně je holka rovnoměrná :one:
Pak jsem přešla k panu dr. do poradny, kde jsem si povídali co a jak, jak se daří, co mě trápí apod. - Doporučil mi, abych už nepila to rozpustné magnesium, jedla častěji po menších porcích a hlavně pomalu (abych hned po jídle nezvracela - jak se mi teď pořád daří), víc taky už odpočívala a byla v klidu... Dokonce mi vypsal i papír na mateřskou, na kterou nastupuji v pondělí 14.12. - takže ještě musím pozastavit ŽL, oběhat sociálku, zdravotní pojišťovnu a doufat, že mi dají aspoň 2,50 :C]]:
Zatím všem hezký den a pozdravujte své mrňousky :a: :h:

Masticka
I my se připojujeme s gratulací. Madlenka je překrásné jméno. Je, ale malinká, tak to půjde ven raz dvam co?
Celkem ještě dost běhání - tak pomalinku, nic neutěče.
Ať se daří a mějte se

In reply to by Masticka

za gratulaci i pochvalu jména pro naší malou Madlenku :h: Z té její váhy jsem tak trochu nervozní, tak doufám, že holka do příštího měření (22.12.) aspoň trochu nabere a nebude na závěr naší pouťi dělat "problémy" :#~: No a zítra jdu běhat po těch úřadech, tak mi držte palce, ať se nikde nemusím zlobit...
Zatím papa :a:

ahojky,no tak aspon budeš mít lehký porod,prdolku vytlačíš raz dva :) ten muj drobek už má 1900,ale taky se to dalo zvládnout Sofi byla 4kg :) ale je zajímavý že těd už vubec nebřibírám,asi si to bere hodně ze mě.

In reply to by evitka

na váze - mám nahoře 11kg (celkem teď 61,5kg) a za poslední měsíc jsem už nic nenabrala, ale pan dr. to nevidí jako problém - prý je to ukázková váha. Taky je to asi tím, že jsem po 3 měsíční pauze začala zase po jídle zvracet :( Mám jíst tedy častěji a menší porce :)

jé tak to bude fakt malá včelka,gratuluju k holčičce!mě dr.řekla že má přes kilo,docela širokej pojem ale ona to na tom utz v poradně tak nevidí...takže se zeptám na velkém utz 17.12 na který se mooooc těším je už poslední :r:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka