10-ti měsíční prohlídka

09.12.2009

Ahojky všem. Tak máme za sebou 10-ti měsíční prohlídku. Vážíme 13,8kg a měříme 79cm. Máme 5 zoubků a až na samostatné chození děláme asi všechno co jde v tomhle věku :-). Lezeme, teda spíš lítáme po čtyřech, chodíme kolem nábytku a už se asi týden začínáme pouštět a první, ještě né moc dokonalé krůčky máme za sebou. Teď už jen se pustit a chodit a děj se vůle boží ;-). To bude asi teprve mazec na hlídání. :-)
Slovní zásoba se skládá zatím z hlučného křiku pravého bojovníka a kvičení prasátka :-) a také nekonečného ba-ba-ba a ta-ta-ta.. .
Jo a abych nezapoměla, milujeme tanec, samozřejmě moderní, který dokážeme provozovat na jakýkoliv zvuk a taky milujeme reklamy a pohádky. Nechápu,jak v tomhle věku může s údivem dlouho čučet na tv, když dávají třeba Mickeyho klubíka nebo medvídka Pooh. :-)
A jak jste na tom maminky s mimísky vy? Domča s mamkou přejou krásné dny všem...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj ženská.No kde furt lítáš?! :ww: My jsme ještě na prohlídce nebyli.Jdeme až příští čtvrtek.Tak jsem zvědavá.....Tak jen tak dál s těma pokrokama! :qu:

Ahoj mi byli včera na 10měs. a váží 9700g a 73cm. leze po čtyřech, hezky hačá ale sama se ještě nepostaví. Říká MAMAMAMA a někdy BAMA.Má 6 zoubků. Jinak je zdravá jen nám našli šelest na srdíčku tak uvidíme jak se to bude vyvýjet dál v lednu jdeme do kardio. poradny..

Ahojky!My byli v poradně včera a Maxim má 81 cm a 10.4 kg.Teprve začíná lézt,ale všude se staví a chce mermomoci chodit.Má jen dva zoubky,ale kousat uz umi pěkně :) Jo a na telku taky čumí jak zavislak,snazim se to uz hodne omezovat...Mějte se papa

My mame 79cm a 10100g ale jsme trochu línější sedíme,valíme sudy,lezeme jako rak,takže pozadu :\/: Chodíme za ruce a ta mluva je asi stejná jako u vás to její věčný ba ba ba :s: Jo a zubů máme šest :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka