dnešní HAMILTONŮV HMAT 38+1

08.12.2009

Ahoj tetičky.
Tak jsem dnes absolvovala naši další poradnu. Krevní tlak byl v pořádku- prášky opravdu pomohli :-) A byl mi proveden Hamiltonův hmat :one: tak pevně doufám, že to k něčemu bylo :) Doktor říkal, že mi trochu pomůže, ale že mě to bude ještě asi dost bolet, protože ty cesty nejsou ještě tak moc připravené..ale že to zkusí. A holky, ono mě to nebolelo!!!! Já se usmívala a on se divil :s: Až když jsem slezla z kozy, tak to trochu bolelo a cítila jsem tlak a bolest jako při MS. Říkal, že je možné, že budu trochu špinit..... No a taky že ano. Když jsem přijela domů, bylo té krve teda hóóódně..... A do teď pořád špiním. cs BYLO 5. Holky, jaká je možnost, že se to rozjede??? Mě vůbec nic není!!! Netvrdne mi bříško, nemám bolesti.....absolutně bez příznaků :r: :r: Hned po mě šla malahodna a té to dělal taky......no a už ji rupla voda. Já chci taky!!!!! Mám nějakou šanci, že se to rozjede???

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to ti věřím.......sice mám ještě čas, ale doktor to chce uspíšit kvůli tomu mému tlaku. Říkal, že by nebylo dobré, abych přenášela.....

Ahojky. Tak me dr taky delal Ham. hmat A zabralo to. U dr jsem byla v patek a v nedeli vecer mi praskla voda,tak uz jsme valili rodit :-) Tak drzim palce,aby ti to taky zabralo.

Jsme na tom úplně stejně. Taky mam 38+1, byla jsem dneska v poradně. Akorát mi tedy hamiltona nedělala, jsem totiž otevřená na 2prsty, čípek mam vstřebaný. Dneska cítím silnější kontrakce,ale takový to aby se mi dech zastavil to ještě není. My chceme do konce víkendu porodit,tak každý den chodim večer ještě na procházky, doma uklízim a vůbec... booože chci to mít už za sebou ..davej vědět jak na tom jsi.Zuzka

In reply to by zumostl

právě doktor řekl, že se to ještě nějak moc nechystá.....a jestli chci pomoct. Tak jsem řekla, že určitě jo a on se odmlčel a pak řekl, že mě to ale bude dost bolet, protže to ještě není tak připravený, jak by mělo, aby to mohl udělat pořádně..... no ale udělal to a řekl, že ty membrány teda odstranil jak mohl.....krvácím, ale nic se neděje!!!

Můžu se zaptat, co je to ten Hamitonův hmat a jak přesně to slouží a tak? Já to ještě neslyšela... Nemůže to miminku nějak uškodit, ublížit?? Děkuji moc..:)

In reply to by Pawla7777

je to úkon prováděný v konečném stádiu těhotenství pro vyvolání porodních kontrakcí, kdy lékař či porodní asistentka vsune prst do vagíny a prstem provede oddělení membrán děložního čípku je to krouživý pohym uvnitř středu čípku.

Jeeeeeeeeeeee,ja chci taky udelat hamiltona ;) Hanicce drzime palecky,at ma Deniska brzo v naruci :cc): No a tobe Jani,aby se ti porod taky rozjel :one: Hlavne nezapomente informovat :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka