Bulím jako želva!!!!

08.12.2009

Ahojky holky,maminky,snažilky,těhulky....
je mi to blbé vás zatěžovat svýma problémama,ale potřebovala bych se vypovídat a asi očekávám i útěchu nebo něco tomu podobného. Připadám si jak robot....manžel pracuje ve středu,v pátek a v sobotu,ale jen přes noc. O víkendu a ve čtvrtek ho tedy nechávám vyspinkat. Ale dnes je ÚTERÝ!!!!!!!!!!!!!!!!! Večer mě přemlouval ať ještě nechodím spát ať jdu až s ním,tak jsem tedy vydržela a šli jsme spát asi v jedenáct. Ráno v 9h jsem vstala s Matym a budila i jeho. Řekl,že už vstává,když jsem ho šla budit v půl dvanáctý znovu,byl strašně překvapenej,že už je tolik hodin a že už vstává. Teď na mě vyjel,že to má z těch nočních převrácený!!!! Připadá mi chlapi jen umí miminko udělat a tím to pro ně hasne!!!!!!!!!!!!
Teď čekáme jestli ho vezmou do nové práce,je to do ciziny na kamion,byl by 4týdny ve Francii a týden doma. Tu práci potřebujeme,už kvůli financím a po dnešním ránu si to přeju jako malý holčičky panenku k vánocům. Asi si potřebuju od svýho manžela odpočinout,což jsem myslela,že mě nikdy nepotká a hlavně ani nenapadne. Jsme spolu tři roky(zítra máme výročí) a svoji rok. Miluju ho z celého srdce ale tohle pořád nemůžu překousnout!!! Je to strašnej spáč!!!! A teď jak máme Matyho tak mě to sere ještě víc protože já tu lítám...Maty,oběd,uklidit....samy to znáte....a on si v klídku spinká!!!!!!!!!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak muj manzel ml nekdy taky nejaky pripominky ze neni vyzehlene pradlo a uplny poradek ,ale ja mu to hned vysvetlila a kdyz vzdycky prijel o vikendu a videl ten frmol co se tu deje tak uznal ze bude radeji tisickrat chodit do prace nez byt doma s deckama a starat se o domacnocnost. Taky jezdi s kamionem domu prijede sem tam na vikend a muzu rict ze mi to tak i vyhovuje. Penize jsou potreba a jednou az bude vse zaplaceno tak se na to vykasle a bude kazdy den doma. Ja mam vyhodu ,ze muj chlap moc nespi i kdyz ponocuje spis naopak snazi doma co nejvice udelat kolem baraku takze vstava brzo a spat chodi kolem pul noci a porad neco dela.

abych tě uklidnila u nás je to stejné.manžel pracuje sice každý den,ale 4hodiny.já ve dne v noci kojím.3měsíční dítko.přijde domů a vzteká se,že není navařeno.i když každý víkend vidí co mám práce,protože je doma.malou pohlídá třeba na půl hodky a to mu musím říct.mi řeknee,že nemůže všechno dělat a ještě se starat o děcko.jeho největší prací je ležet na gauči a čučet na bednu.

In reply to by Matyášek

no já jsem se to zezačátku snažila nějak řešit,ale ted už nemám sílu.prostě poznámky o vaření atd.ignoruji a když něco potřebuji malou mu vrazím do ruky a hotovo - to bývá ta půlhodka.taky jsem si poplakala,ale už nemám sílu,jsem tak unavená z kojení a vstávání a nespání,že vážně nemám sílu na hádky.doufám,že se to zlepší,protože i tak ho miluji - už 7 let.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka