kontrola 25+0

08.12.2009

Taky vám holky tak blbne tenhle web? Já už se sem kolikrát ani nedostanu, natož napsat zprávu, to je o nervy :jawdrop: !!! ale ted to kupodivu jde, tak jdu z čerstva referovat o kontrole.
Jen na úvod, cítíme se už týden úplně skvěle, kyčle vůbec nebolí, záda taky ne, jen v noci když spím, tak pak mě kříž bolí asi z měkčí postele, jiank dobrý. A už nemůžu spát na zádech, protože se mi špatně dýchá, a já jinak nikdy nespala !! Takže se učím spát na levém boku, a trochu mám z toho otlačenou kyčel, jinak dobrý.
Jedna dobrá zpráva, už mám mlezivo :) :$}: . nějaké stopy jsem teda už pozorovala dřív, ale ted fakt průkazně :))). Mám ohromnou radost, protože je to znamení, že snad startujeme na kojení, kterému přikládám obrovskou důležitost :)))).
No a na kontrole je vše v pořádku, neotevíráme se, vzala mi vzorek kvůli výtoku (řekla jsem, že mám jen takový běžný :)))), tak to radši kontroluje.
No ale hlavně, dostala jsem žádanku na cukrovku !!! A taky na plicní !!! Cukrovku jsem tak nějak čekala, je mi 26 let, ale plicní ne, to je novinka, takže zase navštívím nějakého toho pána doktora :))). Tlak 110/70, váha o 1 kg větší než před 4 týdny (tj. 69 z 63 původních)

:*[]: zdravím pupíčky i jejich maminky :*[]:

Ahojky jojo je to fakt otřesný, včera jsem tvůj příspěvek vůbec neotevřela :( , tak snad dneska to půjde lépe!! no já byla na kontrole v pondělí a přibrala jsem 20dkg a tolik mi neotékají nohy ani ruce a fakt se cítím o mnoho lépe!! schválně jsem se změřila a mám teď 112cm přes boky a 109cm přes pupík, v polovině září jsem měla 117cm přes boky a 105cm přes pupík, tak nevím kde jsem těch 5cm ztratila :) , ale tělo si asi řeklo už dost přibírání, předtím jsem přibrala 2kg za měsíc, tak to už jsem se fakt děsila :( ...hlavní je že se vlazu do zimní bundy, kterou jsem nezapla :) ...tak se opatruj a pohlaď bříšenko :) ...papa

Ahojky Katus tak to koukam na plicni a cukr taky?!No asi je to jen tak preventivne jiste budete ok,ale je lepsi to mit vsechno ovehane,covevce ja ani nevim ze mam v prukazce nejakou kolonku na plicni a doktor mi nic nerikal a zadanku nedaval tak se me to asi netyka...stejne nechapu proc jako plicni??!Nevite nekdo?Ju ty uz mas mlezivo to uz ma i ta ma tehu kamaradka a ja zatim nic...snad budu mit mlicko abysme nemuseli :$}: no uvidime.Tak se opatruj a papa

taky zuřím, že se poslední dobou jen ztěží (pokud vůbec) dá sem dostat a jsem teda ráda, že to není mým počítačem }:)
To je dobře, že se cítíš tak dobře. Jen tak dál a všechny bacily pryč!
Já jsem taky byla vždy zvyklá spát bud na břichu nebo na zádech. Na břichu už nespím dlouho kvůli mimi, a na zádech už taky dlouho ne. Bojím se, aby mělo dost kyslíku a zvětšující se děloha netlačila na spodní dutou žílu. Ale na to spaní na boku jsem si zvykla až tak za 14 dní a doted to není ono.
Navíc poslední dobou mám problém se převalit z jednoho boku na druhý, začínám kačenovitět :D :) :) co ty?
Váhu máš teda pořád super, 6kd nic není, já už mám 10 :) :)
mějte se pěkně :h: :k: :h:

In reply to by marcy

vid, taky bych radši spala na svých zádech :), ale vzhledem k tomu, že se mi fakt špatně dýchá, tak mě to aspoň donutí... a to převalování máme stejně, protože mě u něho právě bolí ta kyčel, takže se vždycky jen tak přesouvám abych u toho minimálně používala nohy a kyčle, ale prostěradlo se mám tuze shrnuté :)))). Já tu váhu brzy doženu, neboj, večer mám největší chutě, včera jsem v osm večer snědla půlku Milky s oříšky !!!!!! A k véče předtím zapečený rohlík s debrecínkou a sýrem, mňam !! Po tý viroze mi nějak chutná :)))))

Ahojky, tak super, že kontrola je ok :one: :qu: to je důležitý....... taky budu příště doktorovi říkat o výtoku, tak uvidíme, stěry mi bral zatím jen jednou ;) jinak to plicní, kámoška na tom byla teď a řekla bych, že úplně zbytečně, doktorka se jí prý akorát ptala, jestli má nějaké problémy a když kámoška řekla, že ne, tak ji poslala pryč s razítkem v průkazce...... takže nechápu proč v době chřipek honí maminky po doktorech :n: .... no ale což, máš žádanku, tak tam musíš, ale nic to nebude uvidíš..... já už to mám v průkajdě proškrtnuto, že nic..... a jinak to mlezivo, tak co já vím, tak to s kojením vůbec nesouvisí, to tě jako nechci nějak strašit nebo odrazovat, je spousta holek co jim mlezivo teklo a kojili a taky spousta co jim teklo a nekojili, stejně jako těch co jim neteklo vůbec a kojili krásně ;) takže já teda za sebe musím říct, že mlezivo zatím žádné a jsem zatím ráda, když to nemá vliv na kojení, tak se s tím nemusím otravovat...... jinak se mějte krásně, pohlaď pupíčka a hodně štěstí na ty kontroly :a: :h:

In reply to by lulubar

Jé, to jsi mě nepotěšila s tím mlezivem, já na to spoléhala :))))). Ale tak pro začátek je to dobrý, že nemám nějakou poruchu :))). Já vím, že to hlavní přijde po porodu, hlavně aby Péťa měl tu správnou chuť a výdrž. Ale sací reflex už má, viděla jsem ho na 4D ultrazvuku, jak si zběsila mumlá palec, tak snad i u něho to startuje dobře :).
Díky a a hojky :)))

též mi to blbne ... :-/) Jinak na plicní se má v těhu opravdu navštívit.Já tam půjdu až po Novém roce.Jinak při prvním těhu jsem mlezivo neměla a teď taky ne a kojila jsem plně 6 měsíců(8 měsíců už z příkrmy)-kojení se mi rozběhlo 3 den po porodu. ;) To je dobře,že už kyčle nebolej ... mějte se s Petříčkem fajn.Papa

ten web taky zlobí, občas se sem vůbec nemůžu dostat... Je moc dobře, ža se cítíš skvěle, miminku je potom určitě taky dobře :) :one: Na cukrovku jdu zítra, takže se pomalu připravuju, moc se mi teda nechce :-g( . Na plicní mi říkali že až po 30 tt a že je to spíš poučení o tom, jak bude mimi očkované proti TBC, tak uvidím. No a já jsem navrch vyfasovala že mám jít na očkování proti prasečí chřipce, což jsem odmítla. Budu doufat a dělat všechno pro to aby se mi vyhla. Přeju pěkný den :)

In reply to by Slunko

Děkujiii, dopadly skvěle. Mám radost, že Hrášínek není v ohrožení. Jen maminka je ohrožena kilečky... ale pak zamakáme a bude dobře. Máme k baráku velký kopec, takže než tam vytlačíme kočár, kilečka budou jen mizet... :D . Pozdrav i pro mimíska :a:

In reply to by Slunko

No tak moje první zkušenost byla, 25kg navíc, úbytek po porodu 4 kila a pak jsem byla totálně vyčerpaná ale kila mizela. Jenže pak jsem se vrátila i s malým k rodičům a díky pohodě klidu to všechno skočilo zpět a zhubla jsem až po návratu do práce. Takže se uklidňuju, že to půjde a navíc syn (bude v únoru 9) mi stále plánuje, jak budu mít pak 51kg :s:

In reply to by barbedor

Uuuuáááá, 51 kg !!!! To je jako reálné? To já bych asi byla průsvitná, proboha ! :). Já budu ráda za svých výchozích 63 kg :)))). Ale hlavně at nám miminka přibírají, to je hlavní a o nic víc přeci nejde :)))).

In reply to by Slunko

:s: no nevím, jak moc je to reálné. Když jsem byla těhu poprvé, měla jsem výchozí 53kg . Moje norma je tak 57-59kg. Teď jsem na začátku těhu měla 63kg, nějak jsem začala kulatit už od začátku, takže budu ráda za tu normu :00: . Ale mám doma dva chlapy, na cestě třetího, a ti jsou zvyklí na hubenou mamku :///: , tak mám co dělat.... A hlavně mám plnou skříň věcí vel. 38 a to je silná motivace :s: ;)

:one: gratuju, samé dobré zprávy, tedy až na ten web. Mě blbne dneska celkově připojení... Já myslela, že máš cukrovku za sebou, asi jsem si to s někým spletla v tom davu maminek ;) , plicní - to teda koukám, nejsi alergik-astmatik? jinak si to nedovedu vysvětlit. Koukám, že tu budu asi nejstarší mamina :///: a nejtežší :r:

In reply to by barbedor

kdepák, já jsem jedno z posledních březňátek, takže tyhle testy absolvuju vždycky jako jedna z posledních, aspoň vím, co čekat po všech těch reakcích :). Mně doporučila sníst v poledne normální oběd, ve 14 hodin větrník (!!!!) a pak až už NIC sladkého. A ráno na lačno. tak aspon vím, co můžu a nemůžu jíst.
Astmatik ani alergik nejsem, ani to v papírech nikde není psané, nevím, proč se ten test dělá...

In reply to by Slunko

No, oponuji, já jsem skoro poslední :P tedy skoro... 29.3. ale ten test je od 24. do 28. týdne, záleží na mudr. kdy to má v plánu. Mě jen řekla po půlnoci nejíst a nepít a večer do půlnoci už jen lehce. Jenže to se řekne, když jsme zrovna měli chutě na kdeco... Chtěla jsem si koupit kysané zelí, to prý sráží cukr, ale nějak jsem to vypustila. Snad to bude v normě i když jsme teda festovní.... :00:

In reply to by Slunko

A s termínem jsem tedy zvědavá ,které mimi bude spěchat víc na svět, dle toho mého broučka soudím, že je to pohodář a nikam se mu nebude tak honem chtít. I když... může mít jiné plány :P

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky