Ahojte

07.12.2009

Ahojte holky moje.Tak jsem si byla pro to dopručení a vyšlo mi zvýšené AFP..nevím co přesně to znamená a ani sestřička mi to nedokázala říct :?
Co jsem tak zkoumala ten papír tak je tam napsaný v Poznámce,že riziko na Downa je jedno z 940.
Jinak teda jsem se objednala a jupíí..jedu tam už ted ve středu...prý mi budou dělat dva utz,tak to bude na dýl a pak se domluvíme co dále.Tak uvidíme a třeba ani ta plodovka nebude třeba..i když moje sestřička říkala,že mi ji dělat budou,ale kdo ví :) Docela mě uklidnila,že si myslí,že to bude ok,že na to má vliv hrozně moc faktorů.Prý:Vy jste ten typ maminky u který jsem si říkala,že si to všechno tzv vyžere.Já jí říkala,že jsem si to myslela taky.
No,ale přes víkend(i když v sobotu byla menší hádka s miláčkem,to víte nervy na pochodu,ale pak už jen a jen dobrý :h: ) už to bylo v celku ok..já pekla,miláček myl okna a tak při tý práci a povídání si a poslouchání hudby jsme se odreagovali ;)
No tak to je asi tak vše co u mě novýho..jen celkově už jsem klidná a pokud budu do Vánoc vědět jak na tom s Prdolkou jsme a to doufám,že jedině v pořádku,tak to budou ty nejkrásnější Vánoce :c:
Děkuji moc za podporu děvčata,moc mi to pomáhá..mám vás ráda :h:
No a jak se máte vy?Jaký byl víkend?

Ahoj. Neboj vše bude v pořádku. Určitě Ti s mimískem držíme palečky. Já čekám do zítra také na vysledky genetiky, tak jsem zvědavá, jak to dopadne, mám docela strach, ale věřím tomu, že bude vše v pořádku! Ty budeš také určitě v pořádku, uvidíš!!! Musíš věřit tomu, že to vyšlo falešně, jak nejvíc to jde. Jsou to nervy, já vím. Mám také hrozný strach.... Pak dej hlavně vědět, jak jsi dopadla:-) Držíme palečky... papa

takze ve stredu drzim palecky vsim co mam, :one: ale bude to dobry :w: :) Ve stredu uvidis na UTZ krasneho zdraveho mimiska jak tam sebou krasne mrska,nebo si treba bude zrovna chrnet a pak uz si jen uzijes krasny vanoce ;) Jinak u nas jsme se pres vikend taky s manzilkem pekne chytli,ale uz je to zase dobry a duvod?Porad ten samej-rozdilny nazor na vychovu naseho palicateho 3leteho syna,ktery ma ted to sve slavne pubertalni obdobi.Me ty nervy s triplem cekaji v patek,tak uz se mi z toho toci aky hlava.Jsou to nervy... :( Lidunko,drz se a vse bude dobry,musi!!! :a:

Tak to je přesně to,co vyšlo mně-vyšší AFP.Dr říkal,že to může ukazovat na nějakou neurologickou záležitost,například rozštěp páteře.Já se taky bála,ale když jsem pak viděla na UZ těch lidí,kterým to tak vyšlo,tak jsem se uklidnila.Navíc prý opravdu stačí např. udat o kilo jinou váhu a je to hned zkreslené.Tak se neboj,uvidíš,že to dobře dopadne a budeš to vědět už ve st,já čekala 3 týdny.A to riziko toho Downa jsem tak měla taky napsané 1:997.Asi to tam počítač vyhazuje automaticky.Držím palečky a neboj,uvidíš,že to bude dobré :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka