V jednom kuse řve-jsem na nervy, prosím radu.

06.12.2009

Ahojky holky.
Musím se vypsat, já už fakt nevím, co s tím mým prďolou dělat. Od včerejška v jednom kuse pláče. Nakrmím ho, přebalím a pokud nedělám jednu z těchto činností, tak furt řve a není k utišení jinde než když hopsám na balónu, nebo nehoupu na houpacím křesle. Ale vždyď to takhle prostě nejde, to si na sebe ušiju bič. Naučený na to zatím být nemůže, hopsali jsme fakt jen párkrát, dělat to nechci, páč vím, že bych si pak mohla ten balón na pr*el nalepit, ale já už prostě nevím, co mám dělat, aby neplakal. Není to jen takové kňourání, je to opravdu pláč, že se mu úplně klepe brada a je celý spocený. Jakmile si ho vezmu, tak ještě pláče, ale stačí dosednout na balón, 2x zahopsat a je klid. Zítra nám jsou 9.12. nám bude měsíc, doposud byl hodný. Začlo to včera, myslela jsem že prostě nemá svůj den,ale ono to dneska pokračuje. Přijde mi ještě malý na to, ho prostě nechat vyřvat. Zase nechci mít potom nerváčka, kterej si bude myslet, že co si nevyřve-tak nemá. Hlavně aby si neuhnal tříselní, nebo pupeční kýlu. Mamči, poraďte, jestli jste měla některá taky takovýho řvouňíka, jak jste si počínali vy s psychikou a hlavně, jestli máte tip, čím ho uklidnit, ale zase nerozmazlit:) budu ráda. Já už začínám být pěkně na nerva. Zatíém jsem v klidu, že z toho prcek být nervní nemůže. Prdíky to taky nejsou, páč bulí i potom, co ohodí plínečku nebo si zrovna pěkně řampne a je vyprázdněný. Díky za rady a pomoci.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj. Plně chápu co prožíváš, naší princezně je 5 týdnů a dosti mi pláče. Přes den je hodná ale večír jí chytnou prdíky a to tak 3 hodiny v kuse pláče no spíš ŘVE. Kolikrát se až zalyká, brada se jí klepe, je prohnutá do luku. Nepomáhá vůbec nic, zkoušela jsem snad všechno, sab simplex, baby calmp, masti na bříško, nahřívání, rourku, masáže, cvičení ani chování nepomáhá. Jediný co nám trochu zabírá je svázat jí do housky, nohy jí ale nechávám volné aby mohla kopat- to ale většinou zabere až tehdy když už je vyprděná, jen se nemůže ještě zklidnit, nechávám jí spát svázanou celou noc. Můžeš to ozkoušet třeba budeš mít víc štěstí a něco ti zabere. My jsme si totiž vyřvali tříselní kýlu a teď jsme sní byli na operaci. :O Jinak určitě ho nenechávej vyřvat, je ještě moc malý- ikdyž sestra zkusila nechat vyřvat svou roční holčinu(nechtěla jí usínat) a už by to neudělala. Holka jí v postýlce řvala tak že nějakým způsobem se dostala ven a přepadla. Sestra uslyšela ránu, vběhla do pokoje a malá se jí dusila- měla zapadlej jazyk. Od té doby tvrdí že radši bude sedět hodinu u postýlky držet jí za ručku a uspavat než tohle.

Přidávám se k ostatním, řekla bych také prdíky.:-( Jo a říká se a já tomu věřím, že do tří měsíců se mimi rozmazlit nedá! Takže v klidu hopsej, dávej pozor na to, co jíš, jestli kojíš. A určitě dávej pozor, aby si pořádně odříhnul. Já už skoro nic nejedla. Přád prdíky... Päk jsem přišla na to, že nestačí odříhnout a hned položit... Trpělivost....:-)

Ahojky,no a kojíš? Má dost mlíčka? Je spokojený při papání? Určitě bych ti doporučila probiotické kapky a zkusit zvýšit příjem papáníčka. Jestli to nepomůže,normálně se poraď s doktorkou. Já měla druhého taky docela ukřičeného,ale spíš takové nárazovky,že byl celý den v pohodě a pak z ničeho nic šílený řev,byly to klasické koliky,nakonec nám pomohl Sab simplex před jídlem a taky Chamomile 9 Ch.

Ahojky, i přesto, že prdí a kaká, tak bych řekla, že to jsou prdíky. Od ukončeného prvního měsíce mu můžeš dávat kapky Baby calm, jsou přírodní a nám skvěle pomohly. Jo a teď jsem si vzpomněla, že Domča mi nespal i pobrekával a pořád jsem nevěděla proč. Pak jsem na to přišla, nemohl mít ručky venku, musel být v zavinovačce pevně svázán, prostě aby měl pocit, jako v bříšku. Dej ho do zavinovačky, nebo klidně do deky, ručičky podél těla, zabal ho a od pasu dolů mu nech volno, aby mohl kopat nožkama a prďákovat. Jinak bych ho zkusila dávat na bříško, ppopř. cvičit s nožičkama, prostě zkoušet, jestli ho opravdu nebolí bříško. :a:

ale myslim ze to fakt buduou asi prdiky. my proskali na balone cely druhy mesic a to doslova a do pismene. Mala je az ted v klidu (tuk, tuk) asi cca tyden a pul. vim co to je. kdlidne skakej na balonu, zatim ho nerozmaslis. je jeste moc malej a musis ho za kazdou cenu co nejdrive uklidnit. zkus si koupit satek. mala se na nej za par dnu naucila, a sileni ji to uklidnuje. cumacek mi zabori mezi prsa a hned haja :s: . jinak spinka jenom max 20min, tam vydrzi i hodku a pul. a uprimne je mi jedno jestli si na to zvykne. ja chci byt v klidu, a chci mit klidne i dite, ne nejako nervaka. a neboj ono se to vsechno bude menit. a ukaze se to az tak kolem cca pul roku jak na to ste. zapoj manzilka, dej si pivko, nebo sklenku vina a zkus si odpocinout. ono to jde pak lip. urcite to prejde, jen to chce cas a hooodne trpelivosti. takove mimi je vlastne ztracene, vem si ze si hovelo v teple v brisku a zrazu zima, hlad, tvrda postilka, pleny. bude lip, to je hold udel matky to mimi vypiplat :h: :h: :h:

Ahojky Eli. Tak já jsem měla to samé, mě filípek první 2 měsice jen prolakal, také jsem říkala, že to není možné, nevěděla jsem co s ním, byl napapanej, prostě všechno a stejně pořád plakal. Potom jsem úplnou náhodou zjistila, že má pusinku samej aftík (moučnivka se to jmenuje) tak se zkus podívat, jestli tam také něco nemá. Kojíš??? Je moc malinký na to aby jsi ho nechala plakat a myslím si, že bezdůvodně nepláče :-(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka