Je ze mě lazar aneb náběh na zápal plic :-(

02.12.2009

Ahoj holky ... tak jsem musela zalehnout. :( O víkendu se mi rozběhlo pořádné nachlazení a hlavně kašel jak u tuberáka ... no bránila jsem se zuby nehty,ale dnes mě manžel dotáhl k doktorce(to víte jsem jasnej zdravotník a pokud "neumírám" tak mě k lékaři nikdo nedostane :P ).Takže verdikt je,že už to mám pěkně na plicích a mohl by z toho být i zápal plic. :O Takže jsem vyfasovala ATB DUOMOX 1000 mg 2 krát denně+kapky na kašel a byli mi doporučeny zábaly(sádlo)-no mažel jako správnej Srb mě udělal zábal z Rakije(národní pálenka),takže smrdím jak alkoholička. :D Jinak v úterý jsem byla v poradně a tam jsem kvůli tvrdnutí břicha dostala magnézko 3 krát denně ... :( Nějak se to na mě valí,doufám,že miminko bude v pořádku-na tom jediném mi záleží. :h: Takže,teď zalehnu a žádnej Internet dokud mi nebude lépe ... pak se ozvu.Nejvíc mě štve,že jsem měla naplánované nákupy na víkend a takhle opravdu nikam nemůžu,že. :\/: O Anču se postará taťka ... bude hold pracovat z domova. :\/: Tak hlavně přeji hodně zdraví všem!Pa Terka :k: :a:

už je mi lépe,ale pořád mám ten kašel(sice je to tak o 80% lepší).Miminko kope a zdá se vše v pořádku,děloha už mi také nevyvádí neplechy.Ale pořád mám takovej blbej pocit z těch ATB v těhu,tomu jsem se fakt chtěla vyhnout ... normálně si neberu ani prášek na bolest ... Jsem takovej antipráškař. :) Ještě mi chybí dobrat asi šest ... raději do sebe láduju i Probiotika+bílej jogurt,abych nechytla ještě nějaký zánět kvůli ATB,což se mi už jednou stalo. :( Děkuji všem za podporu a že jste na mě mysleli. :k: :+^*: :a:

Ahojky, no teda, pěkně se ti to rozjelo, já jsem to asi naštěstí podchytila včas, mám jen teda Duomox 500 3x denně, ještě sice kašlu, ale už se tolik nedávím a pěkně vykašlávám a v noci už konečně můžu spát...ještě mám k tomu Jitrocelový sirup a Vincentkové pastilky...prcek dostával asi pěkně zabrat tím kašlem, chudáček malej :( ... Taky jsem toho měla tento týden tolik v plánu, tak jsem to přesunula na příští týden...Tak hlavně se brzo uzdrav!!! pěkně lež a je super, že ti manža tak pomáhá!!papa

Terus tak to je teda des tak hlavne lez a potit a cajuj!!A bud v klidu a snad ti s malou pomaha manza!At jste brzko fit!!! :h: :h: :h: pa Niky a Samík

Ahoj Terez, tak já se samozřejmě taky s Lucinkou připojuji k přání brzkého uzdravení.....Hlaď si pupíček :h: a vylež se z toho klidně i v tom alkoholovým oparu.Hlavně, aby to už bylo dobrý. Já se taky bráním jak můžu, vitamíny, čajíčky, tělo v teple, a hlavně pryč od nemocných roznašečů. :w: v úterý jsem byla v poradně /26tt/ a doktor mi i doporučil, ať vynechám nákupy v hypermarketech a raději jsem doma v klidu s kočulkou. Potraviny nakoupí rodina, dárky nějaký mám,něco vyrobím, tak bude lepší, když pod stromečkem budeme všichni zdraví. Až to budeš číst, tak už ti bude dobře a miminku taky....tak se držte a co nejdřív papapa :a: Ivet a Lucinka

Jejda, to se na tebe tedy opravdu všechno navalilo, docela je mi tě líto, ale co se dá dělat... Já se zatím držím, abych taky nelehla. Ať je ti brzy lépe!!

Ahojky Lyret, teda to mě mrzí :( tak se hlavně pořádně vylež a bude zase líp :one: myslím na vás na všechny....papa :a: :h:

jejda lyret, vždyť už to vypadalo, že to bude dobrý. Mělas chut uklízet, už jsi byla čilá a ono se to takhle vrátilo :(. Tak ať se z toho vylížeš, po těch medikamentech muže to bude určitě rychlé :))). A doufám, že si tohle přečteš, až budeš úplně zdravoučká :))))

Ahoj Terezko, tak supky dupky do pelisku a pokud to jen jde tak se nech rozmazlovat :-) Neboj budete v poradku. Drzim pesti at je to co nejdriv. :a: :*8*: :|-|:

no takže do pelechu a neodmlouvat...zápal plic není žádná sranda.aspoň že nemáš horečky,lazárku.docela vtipná představa,naložená v chlastu :D..i když u nás je to taky tak,akorát se slivoviců,pravů trnkovů,takový všelék.takže potit se potit se potit se.myslím na tebe :k:

Tak se nam pekne vyspinkej a vypot, at je Ti brzy dobre. Hlavne nic neprechazet to neni dobre :n: Opatruj se a at vam tatka cte v posteli pohadky :|P:

Ahoj Lyret, tak hlavne se poradne vylez, odpocivej a at jsi brzo v poradku a ATB brzy zaberou!!! Myslime na tebe a na miminko, urcite budes brzy jako rybicka :one:

Ježiš Lyret,tak se koukej dát brzy do kupy.Ty jseš jak já(též zdravotní sestra),já taky vše přecházím,ale teď v těhu teda raději nic nepodceňuju,zvlášť v tomhle období.Na nákupy prď,hlavně že ty a mimčo budete v poho.Tak se pěkně kurýrujte a dodržujte klídeček,ať jste brzo fit. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky